Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Якою зброєю воюють терористи?

Національне питання Регіон: Донецька область 7665 переглядів

Опубліковано - 29.05.2014 11:38 | Всі новини | Версія для друку

Якою зброєю воюють терористи?
Якою зброєю воюють терористи?
У Міжнародному аеропорту ім. Сергія Прокоф’єва в Донецьку, який утримували терористи, українські силовики виявили російську зброю.

Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook міністр МВС Арсен Аваков.

"В Донецькому аеропорту немає звичного потоку відлітаючих пасажирів.. Український спецназ зібрав зброю, що залишився від терористів на одному з поверхів. Терористів багатьох вже і немає, а зброя залишилася. Не наша зброя - завезена з Росії: серійні номери, роки випуску, специфічні моделі", - повідомив міністр.

Терористи забезпечені не стрілецькою зброєю. За оперативними даними групи "Інформаційний Опір", в зоні проведення АТО українськими силовиками збитий безпілотний літальний апарат терористів.

Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

"Збитий БПЛА відповідає моделі, що випускається в Росії. Корпус і двигун - російського виробництва, електронна «начинка» - виробництва Тайвань", - зазначив експерт.

В даний час БПЛА вивчається фахівцями.

Як повідомлялося раніше, в ніч на 26 травня на територію Донецького аеропорту увірвалися озброєні представники терористичної організації "Донецької народної республіки" з вимогою вивести українських військових з території аеропорту. Вранці 26 травня в аеропорту почалася антитерористична операція. З 7 ранку 26 травня аеропорт призупинив роботу. Державна авіаційна служба України видала NOTAM, згідно з яким польоти в Донецьк були заборонені до 20:00 27 травня.

Найбільший в Україні авіаперевізник, авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» скасувала рейси в Донецьк і з Донецька 26, 27 і 28 травня. Крім того, продаж квитків на рейс Київ-Кутаїсі також призупинила інша авіакомпанія - лоукост "Візз Ейр Україна".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Національне питання»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія має свою правду, легенда - свою”
Віктор Гюго

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.