Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Російські прикордонники вже не приховують співпрацю з терористами

Національне питання Регіон: Луганська область 7703 перегляди

Опубліковано - 10.06.2014 15:16 | Всі новини | Версія для друку

Російські прикордонники вже не приховують співпрацю з терористами
Російські прикордонники вже не приховують співпрацю з терористами
У пункті пропуску “Довжанський” у Луганській області на кордоні з Росією бойовики з терористичних організацій, що діють на Донбасі, самовільно організували “оформлення пропуску” громадян через держкордон.

Про це керівник Центру військово-політичних досліджень, представник групи "Інформаційний опір" (ІО) Дмитро Тимчук у своєму "Фейсбуці".

Зазначається, що з боку Росії у взаємодії з ними працюють російські прикордонники.

Раніше Держприкордонслужба України заявила про закриття низки пунктів пропуску (в т.ч. пункту пропуску "Довжанський") на кордоні з Росією в Луганській області "у зв’язку з ситуацією з безпекою в регіоні".

Кабмін України від 5 червня схвалив рішення про припинення руху через низку пунктів пропуску в Луганській і Донецькій областях на кордоні з РФ. У списку також значиться пункт пропуску "Довжанський".

Згідно з чинною договірною базою між Україною і РФ, у разі закриття однієї зі сторін пункту пропуску, інша сторона також зобов’язана припинити пропуск громадян через кордон на цій ділянці.

За даними "ІО", російська сторона була сповіщена про припинення діяльності пункту пропуску "Довжанський" (і ще 7 таких об’єктів з українського боку).

"Проте російська сторона з незрозумілих причин грубо порушує двосторонню договірну базу, тісно співпрацюючи з терористами", - сказано в повідомленні.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Національне питання»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія народу починається не з писемних згадок про нього, а з тих часів, які історична пам'ять цього народу зберегла””
Юрій Шилов

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.