Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Терористи з мінометів обстрілюють Краматорськ

Національне питання Регіон: Донецька область 7217 переглядів

Опубліковано - 17.06.2014 17:45 | Всі новини | Версія для друку

Терористи з мінометів обстрілюють Краматорськ
Терористи з мінометів обстрілюють Краматорськ
Бойовики обстрілюють Краматорськ, щоб спровокувати масовий потік внутрішніх переселенців.

Про це повідомив у Facebook керівник прес-центру АТО Владислав Селезньов.

«Спочатку від цих обстрілів страждав Слов’янськ, люди не знали, що їм робити і всі хто міг, покидали місто. Вчора терористи переключилися на Краматорськ. У місті бачили вантажний транспорт з встановленими на них мінометами і кулеметами», – написав Селезньов.

«Бойовиків не турбує доля мирних жителів, які в першу чергу страждають від мінометних обстрілів. Так, в результаті обстрілу Краматорська вже є перші постраждалі. За інформацією джерел, бойовики і продовжуватимуть нагнітати паніку і провокувати масовий потік біженців з міст на сході України, так, як це зробили в Слов’янську», – зазначив речник АТО.

Селезньов підкреслив, що фізичні та технічні сили бойовиків вичерпуються.

«Для бойовиків дуже важливо створити картинку для російського ТБ про бідування і хаос в населених пунктах на сході України", – пояснив він.

«Для реалізації цих цілей бойовики знищують життєво важливі для життя міст артерії електро- та водопостачання. У ці дні працівники енергетичної компанії в Слов’янську змушені під прикриттям сил АТО, фактично в бойових умовах, проводити ремонт пошкодженого обладнання», – розповів Селезньов.

Також він нагадав, що бойовики використовують для обстрілів міст потужні установки «Град», одну з яких бачили під Луганськом.

«Для цих же цілей в Луганській області бойовики використовують системи залпового вогню БМ-21 «Град», якими вони напередодні обстрілювали житлові будинки в Добропіллі», – зазначив речник АТО

Як повідомлялося, раніше бойовики, видаючи себе за військових Нацгвардії, обстріляли з установок "Град" овочеву базу в Добропіллі. Одна людина загинула, є поранені.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Національне питання»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Майбутнє відкидає свою тінь назад”
Іоганн Гете

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.