Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кандидат від “Опозиційного блоку” скуповує підписи за скасування виборів

Вибори-2014 21589 переглядів

Опубліковано - 3.11.2014 13:12 | Всі новини | Версія для друку

Кандидат від “Опозиційного блоку” скуповує підписи за скасування виборів
Кандидат від “Опозиційного блоку” скуповує підписи за скасування виборів
Кандидат у депутати від “Опозиційного блоку” Олександр Риженков, який на окрузі №60 у Донецькій області програв висуванцю Блоку Петра Порошенка Дмитру Лубінцу, намагається за допомогою підкупу й тиску на працівників “МетІнвесту” домогтися визнання його переможцем.

Про це заявляє керівник "УДАРу" у Донецькій області Єгор Фірсов у своєму блозі на "Українській правді".

"На минулих виборах сталося неймовірне: у Донецькій області (60 округ) перемогу отримав патріот – Дмитро Лубинець. Він розгромно переміг нинішнього депутата, члена фракції Партії регіонів, ставленика Опозиційного Блоку – Олександра Риженкова", - пише він.

За словами Фірсова, перемога Лубинця – доконаний факт, але "регіонали" намагаються "каламутити воду" і організовують збір підписів за скасування результатів виборів.

"На території чотирьох районів Донецької області співробітники компанії "МетІнвест", який належить Рінату Ахметову, проводять громадські слухання, на яких розповідають, що перемогу в окрузі було вкрадено. І для оскарження результатів необхідно засвідчити підтримку кандидата Риженкова", - пише Фірсов.

"Зазвичай люди посилають таких прохачів куди подалі, але Риженков вирішив розщедритися. Усі, хто підписує петицію про його підтримку, отримують по 300 грн.", - стверджує він.

На думку Фірсова, Риженков "хоче купити більшу кількість голосів, ніж за нього віддали в день виборів, а потім, – оперуючи цими списками, – буде домагатися скасування результатів виборів по окремих дільницях або по всьому округу в цілому".

"УДАРівець" викладає відео, на якому зафіксовано одного зі співробітників компанії "МетІнвест" Ріната Ахметова. "На 37 секунді можна побачити, що в одному тільки місті на скупку підписів і супутні видатки регіонал витратив 136 000 грн.", - зазначає Фірсов.

Загалом, за його даними, на ці махінації пішло "як мінімум півмільйона гривень".

Фірсов пояснив, що дані матеріали надали бійці одного з батальйону, які "затримали злочинців" – співробітників Ахметова, які їздили зі списками виборців по Донецькій області у день т.зв. "виборів ДНР".

"Це якась постфальсифікація… Таким чином, Кремлівський Блок і Риженков, маніпулюючи громадською думкою, намагаються переконати ЦВК у тому, що вибори проходили з численними порушеннями, і будуть домагатися скасування результатів виборів у мажоритарному окрузі №60", - пише Фірсов.

За даними ЦВК, у цілому по Донецькій області обрано 7 депутатів. Усі, крім одного на 60 окрузі, є представниками колишньої влади – Партії регіонів. Зокрема, у парламент проходять Сергій Клюєв, Євгеній Геллер, Юхим Звягільський, Максим Єфімов, Олег Недава.



Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2014»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шумерський тип культури надзвичайно споріднений з неолітичними пам`ятками Південної Русі...”
Рене Генон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.