Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У квітні газ для населення стане ще дорожчий

Добробут 17502 перегляди

Опубліковано - 3.03.2015 14:08 | Всі новини | Версія для друку

У квітні газ для населення стане ще дорожчий
У квітні газ для населення стане ще дорожчий
Подорожчання торкнеться як побутових споживачів, так і тепло-водопостачання.

Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг, в рамках виконання Меморандуму з ключовим кредитором країни Міжнародним валютним фондом, підвищила з 1 квітня цього року ціну на газ для підприємств теплокомуненерго, що виробляють тепло для населення, в 2,2 раза – до 2 934 грн за тисячу кубометрів палива.

Відповідне рішення було ухвалено на засіданні комісії сьогодні, 3 березня.

Як зазначив представник комісії, встановлений тариф на газ для ТКЕ компенсує лише 24% витрат на виробництво тепла для населення.

Раніше НКРЕКП ухвалила рішення підвищити з 1 квітня цього року мінімальний тариф на газ для населення в 3,3 разу – до 3 600 грн за тисячу кубометрів палива. Згідно з рішенням комісії, мінімальний тариф для населення встановлюється в опалювальний сезон із 1 жовтня по 30 квітня при максимальному споживанні палива обсягом до 200 кубометрів на місяць. У разі перевищення встановленого мінімального обсягу, подальші обсяги оплачуються з розрахунку 7 188 грн за тисячу кубометрів.

У період міжсезоння - з 1 травня по 30 вересня - вартість природного газу становитиме 7 188 грн за тисячу кубометрів, незалежно від обсягів споживання.

Крім того, за рішенням НКРЕКП, тариф на газ для населення для приготування їжі встановлюється з 1 квітня на рівні 7 188 грн за тисячу кубометрів, що в 6 разів перевищує діючий тариф.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи не виживе той народ, котрий сприймає свою історію очима сусідів”
Фрідріх Ніцше

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.