Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Міліцейський підрахуй

Суспільне життя Регіон: м.Київ 9408 переглядів

Опубліковано - 1.04.2007 14:43 | Всі новини | Версія для друку

Міліція нарахувала 27 тисяч
Міліція нарахувала 27 тисяч
За даними Міністерства внутрішніх справ на Майдані Незалежності під час мітингу об’єднаної опозиції у суботу було 25 – 27 тисяч людей.

Загалом, на думку МВС, організатори масових акцій у центрі Києва в суботу зібрали по обидва боки в цілому близько 60 тис. осіб, повідомляє видання Кореспондент.net.

У департаменті зі зв’язків із громадськістю Міністерства внутрішніх справ повідомили, що на Європейській площі, де з 14.00 до 17.00 проходив концерт і мітинг прихильників коаліції, було від 30 до 35 тис. осіб.

На організованій опозицією акції на Майдані Незалежності, за даними міліції, було від 25 до 27 тис. осіб. Цей захід завершився близько 20.00.

Громадський порядок під час обох акцій забезпечували майже півтори тисячі співробітників міліції. Під час їхнього проведення порушень правопорядку не зафіксовано.

Раніше керівництво столичного управління МВС заявляло, що готове залучити до охорони правопорядку близько 6 тис. співробітників міліції.

На Європейській площі, після його закінчення ще якийсь час тривав концерт поп-звьозд.

Прибулі в Київ з регіонів активісти з 19:00 почали розходитися на вокзали або до місць збору. На центральних вулицях Києва вчора можна було бачити велику кількість людей із символікою як проурядових, так і опозиційних сил.

Серед проурядових сил кидалася в очі радянська і проросійська символіка. Наметове містечко, розбите з розмахом в Маріїнському парку, під символікою партії Регіонів та соцпартії було порожнім.
З більшовицького мітингу - на опозиційний
З більшовицького мітингу - на опозиційний
Прес-служба Нашої України заявила, що на Майдані Незалежності в Києві зібралося близько 200 тисяч осіб. Вони слухали лідерів опозиції В’чеслава Кириленка, Юлію Тимошенко і Юрія Луценка.

Від Нашої України на Майдан прийшли голова партії Кириленко, народні депутати Ольга Герасим’юк, Олександр Третьяков, Михайло Полянчич, Лілія Григорович, Борис Безпалий, Валерій Борисов, Павло Жебрівський, а також голова Молодіжного Союзу Наша Україна Степан Барна. Від парламентської фракції Наша Україна - Давид Жванія, Руслан Князевич, Євгеній Гірник.

У той же час “Українська правда” помітила, що "Цушко порахував людей на Майдані в кращих традиціях кучмізму".

За даними кореспондента “Української правди”, на Майдані Незалежності за станом на 19 годину було більше 100 тисяч осіб.

За нашими власними спостереженнями, станом на 20 годину, мітинг Об`єднаної опозиції зібрав близько 150 тисяч. У тому числі, - приблизно 10-15 тисяч - учасники проурядового мітингу, які приєдналися до опозиційного мітингу.

Акція опозиції на Майдані практично завершилася відразу після виступу лідерів опозиційних сил та виконання Державного Гімну України.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Суспільне життя»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знання певних принципів легко компенсує незнання деяких фактів ”
К. Гельвецій

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.