Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Після відставки Коломойського з посад ідуть його заступники

Політика Регіон: Дніпропетровська область 8240 переглядів

Опубліковано - 25.03.2015 12:33 | Всі новини | Версія для друку

Після відставки Коломойського з посад ідуть його заступники
Після відставки Коломойського з посад ідуть його заступники
Президент України Петро Порошенко підписав указ про відставку Ігоря Коломойського з посади голови Дніпропетровської області, повідомляється на сайті президента України.

В.о. заступника голови Дніпропетровської облдержадміністрації Святослав Олійник заявив ВВС Україна, що залишає посаду після відставки голови Дніпропетровської ОДА Ігоря Коломойського.

За його словами, посаду також залишить перший заступник дніпропетровського губернатора Геннадій Корбан.

"Ми одна команда, разом прийшли - разом ідемо", - зазначив він.

Про відставку Геннадія Корбана повідомив також депутат Верховної Ради та колишній заступник дніпропетровського голови Борис Філатов.

Нічна відставка

У ніч проти середи президент України Петро Порошенко підписав указ про відставку Ігоря Коломойського з посади голови Дніпропетровської області.

Згідно з повідомленням, документ пан Порошенко підписав під час особистої зустрічі з паном Коломойським, який сам попросив про звільнення.

Президент наголосив на тому, що Дніпропетровщина має залишатися надійним захисним рубежем на Сході України, сказано у повідомленні.

Минулого тижня олігархові було оголошено догану за образу журналіста з використанням нецензурної лексики.

Виконувачем обов’язків голови Дніпропетровської області буде призначений Валентин Резніченко, який з лютого працює головою Запорізької обласної державної адміністрації.

Мітинг у суботу

На суботу в Дніпропетровську запланований мітинг. Раніше його анонсували на середу, але потім стало відомо, що він пройде в суботу.

Як написав на своїй сторінці у Facebook депутат парламенту Борис Філатов, мітинг-концерт називатиметься "За Єдину Україну".

"На мітингу буде заслуханий звіт команди Коломойського. Будуть присутні народні депутати, лідери громадської думки, добровольці, волонтери, новий губернатор", - повідомив пан Філатов на своїй сторінці.

Він також написав, що звільнення відбулося "максимально коректно", а всі справи в.о. губернатора будуть передані в "максимально комфортному режимі".

Конфлікт навколо нафти

19 березня Верховна Рада ухвалила поправки до закону про акціонерні товариства, які фактично позбавили Ігоря Коломойського контролю над енергетичними підприємствами.

Того ж дня наглядова рада компанії "Укртранснафта" відсторонила від керівництва Олександра Лазорка та призначила на його місце Юрія Мірошника.

На захист пана Лазорка приїхав на той час голова Дніпропетровської ОДА Ігор Коломойський, заявивши про рейдерське захоплення компанії та незаконне звільнення керівника.

На запитання журналіста про те, що він робить у приміщенні держкомпанії, пан Коломойський відповів брутальною лайкою.

20 березня президент Петро Порошенко оголосив догану Ігорю Коломойському "за порушення правил професійної етики, вчинок, який порочить його як державного службовця".

Ігор Коломойський відмовився вибачитися перед журналістом "Радіо Свобода" Сергієм Андрушком за лайку.

"Як держслужбовець першого рангу так поводитися неправильно, я це визнаю. Але конкретно пану Андрушко руки я не подам і вибачень приносити не буду. Можу принести вибачення журналістській спільноті, а йому - ні", - заявив він каналові "1+1".
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращі закони народжуються зі звичаїв”
Жозеф Жубер

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.