Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Вбили екс-нардепа від Партії регіонів Олега Калашникова

Кримінал Регіон: м.Київ 8650 переглядів

Опубліковано - 16.04.2015 00:26 | Всі новини | Версія для друку

Вбили екс-нардепа від Партії регіонів Олега Калашникова
Вбили екс-нардепа від Партії регіонів Олега Калашникова
Вчора о 19.20 в Києві за місцем проживання було виявлено тіло громадянина Калашникова Олега Івановича, колишнього народного депутата від Партії Регіонів.

Причиною його смерті стало вогнепальне поранення повідомила прес-служба МВС України.

На місці події працює слідчо-оперативна група міліції під керівництвом виконувача обов’язків глави МВС України Василя Паскала.

«Я взяв розкриття цього злочину під особистий контроль. Про мотиви та попередні результати розслідування повідомимо згодом», - зазначив Ва-Паскал.

Як повідомив начальник столичної міліції Олександр Терещук, тіло загиблого було знайдено на 8 поверсі біля його квартири. Однак, він не уточнив, яка зброя застосовувалася і скільки було пострілів.

Колишній нардеп-регіонал Олег Калашніков міг шантажувати своїх фінансових донорів перспективою розголосу інформації про приховані аспекти діяльності "антимайдану".

Таким припущенням на власній сторінці в соцмережі Facebook поділився народний депутат України Борислав Береза.

При цьому політик послався на власні джерела в українських силових структурах.

"Поінформовані джерела в спецслужбах України повідомляють, що убитий сьогодні Олег Калашников був готовий почати співпрацювати з компетентними органами в плані надання свідчень. Чому? Тому що залишившись без фінансового підживлення почав шантажувати своїх колишніх наймачів тим, що розповість, як він організовував "тітушок", хто це фінансував і через кого організовувалися всі процеси", - повідомив Береза.

"Для підтвердження серйозності своїх намірів він почав контактувати з правоохоронними органами. І, мабуть, це сильно налякало колишніх наймачів Калашнікова", - вважає нардеп.

Береза вважає, що саме це стало мотивом убивства проросійського політика. Котре не було в інтересах українського слідства.

"Частину інформації він таки забрав з собою в могилу. А частина інформації залишилася на цифрових носіях", - зазначив депутат.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Християнська етика була явним противенством поганської. Коли поганство головними чеснотами громадянина вважало гордість, смілість, неуступчивість, – християнство бачило свій ідеал у покорі, податливості та незлобності. Поганин (культурний чоловік) любив гарну одежу, пахощі, чистоту, тілесну красоту – християнин усе те вважав чортівською спокутою, гріхом та злочином. Світ і природа, що (...) були джерелом усього живого, всієї краси, всієї радості, в очах християнина – се минущі тіні, ілюзії, чортяча мана, джерело зла, гріха та чортячої спокуси. Більшого, повнішого противенства годі собі уявити ”
Іван Франко

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.