Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


«Київстар» футболіє разом з усією Україною

Суспільне життя Регіон: м.Київ 11185 переглядів

Опубліковано - 25.05.2006 16:11 | Всі новини | Версія для друку

В центрі - Вадим Красноокий з гурту «Mad Heads XL», праворуч від нього Олена Вінницька, ліворуч - дівчата з гурту «Гавана» (фото зі зйомок кліпу)
В центрі - Вадим Красноокий з гурту «Mad Heads XL», праворуч від нього Олена Вінницька, ліворуч - дівчата з гурту «Гавана» (фото зі зйомок кліпу)
Напередодні Чемпіонату світу 2006 Альона Вінницька, гурти «Mad Heads XL» та «Гавана» разом заспівали «Футболіємо!» у пісні «Україно, вперед!», яка стала музичним символом всеукраїнської програми «Твоя країна. Твій футбол. Твій «Київстар». Цю пісню, яку мобільний оператор дарує хлопцям нашої національної збірної, а також всім українським шанувальникам футболу сьогодні, 25 травня, презентовали журналістам в Києві.

Титульний спонсор національної та молодіжної збірних України з футболу компанія «Київстар» ініціював створення пісні, яка б стала справжнім футбольним гімном українських вболівальників. З нагоди виходу українських футболістів до фінальної частини Чемпіонату світу 2006 пісню записали, а відразу після її запису, відбулися зйомки кліпу. До створення і запису пісні та кліпу були залучені Микола Бровченко – автор слів, Михайло Некрасов – автор музики, та Олександр Стеколенко – режисер кліпу.

Президент компанії «Київстар» Ігор Литовченко:

«Напередодні омріяного українськими вболівальниками футбольного світового турніру нашій збірній так необхідна щира підтримка земляків, а українцям так хочеться бути ближчими до футболістів. Для того, аби допомогти поєднати серця українських вболівальників та гравців збірної, компанія «Київстар» й вирішила зробити пісенно-футбольний подарунок усім українцям, яким небайдужі футбольні честь і слава України. Основна ідея пісні – тема патріотизму та високих перемог, які досягаються вірою в свої сили та наполегливістю. Ми хочемо, аби наші футболісти отримали щиру підтримку не тільки від своїх рідних та близьких, а й від усіх співвітчизників. Ми пишаємося тим, що наша збірна грає на Чемпіонаті світу, а цей музичний подарунок має додати футбольного драйву всім українцям».

Нова пісня «Україно, вперед!» продовжує низку музичних проектів «Київстар». До таких визначних подій, як Олімпіада-2004 в Афінах і Пісенний конкурс «Євробачення-2005» у Києві, «Київстар» створив власні популярні музичні хіти. Останнім часом до call-центру «Київстар» навіть стали надходити дзвінки з запитаннями: «Чи буде нова пісня, присвячена чемпіонату світу з футболу?» І ось тепер така пісня з’явиться у телевізійному та радіо-ефірі, а у абонентів «Київстар» буде можливість «закачувати» на свої мобільні телефони нові футбольні рінгтони та футбольні мелодії послуги Ді-Джингл.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Суспільне життя»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.