Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Вночі у студмістечку Харкова сталися масові безлади

Кримінал Регіон: Харківська область 10337 переглядів

Опубліковано - 12.06.2015 11:44 | Всі новини | Версія для друку

Вночі у студмістечку Харкова сталися масові безлади
Вночі у студмістечку Харкова сталися масові безлади
У Харкові пізно ввечері 11 червня близько 40 чоловік влаштували погром з різаниною на вулиці Отакара Яроша, де знаходиться студентське містечко з гуртожитками кількох ВУЗів.

Пізніше повідомлення про напад надійшло з вулиці Клочковської, що в 3 км від вул. О.Яроша. За даними МВС, постраждали від нападу - 6 осіб.

В результаті нападу трьох осіб із ножовими пораненнями доправили у лікарню.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на очевидця подій, студента Харківського національного університету ім. Каразіна Олександр Лагура.

За його словами, нападники були молодими людьми спортивної статури, їх голови були закутані футболками, деякі були в масках і з ножами. Вони пробіглися по вулиці Отакара Яроша, б’ючи всіх на своєму шляху і трощачи все, що попадалося під руку.

Вони пробили шини декількох автомобілів, які були припарковані біля одного з гуртожитків. "На лавочці біля гуртожитку сиділи хлопці, натовп одразу на них накинувся, порізали їм спини, ноги, порізали машини, які поряд стояли", - розповідає Олександр.

За словами очевидця, один з постраждалих — араб. Його відвезли в лікарню на машині з порізаними колесами, не чекаючи приїзду "швидкої". Інші два постраждалих — українці. У одного з них глибокі порізи спини, у другого — розбита голова і глибока рана ноги. Їх забрала "швидка".

Сам Олександр на момент нападу сидів за столиком біля кафе в 100 метрах від місця події. Він каже, що коли почалася різанина, всі, хто був поруч, почали кричати і побігли в кафе. Господар закладу закрив двері, нападники спробували потрапити всередину, але у них нічого не вийшло. Вони розкидали столики і стільці біля кафе, після чого втекли в бік станції метро Наукова.

Повідомлення про напад на студентське містечко в Харкові підтверджують і користувачів соціальних мереж.

Також, ТСН посилаючись на користувачів соціальних мереж пише, що група з приблизно 30 чоловік напала на перехожих на вулиці Клочковській, що в трьох кілометрах від вул. Отакара Яроша. В результаті нападу сім чоловік з ножовими пораненнями відвезли до 4-ї лікарні.

У прес-службі МВС в Харьковкой області повідомили, що в результаті конфліктної ситуації в одну з лікарень міста потрапили 6 осіб з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості.

"Інформація про першого доставленого до медичного закладу надійшла в міліцію Харківщини близько 23:30 11 червня. Далі протягом двох годин карети швидкої допомоги доставили в лікарню з вулиці О.Яроша ще п’ятьох постраждалих", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці вживають необхідних заходів для встановлення всіх обставин події.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Підозр у людини тим більше, чим менше вона знає”
Френсіс Бекон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.