Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У столиці запущено онлайн перереєстрацію автомобілів

Регіональні новини Регіон: м.Київ 19001 перегляд

Опубліковано - 3.08.2015 18:50 | Всі новини | Версія для друку

У столиці запущено онлайн перереєстрацію автомобілів
У столиці запущено онлайн перереєстрацію автомобілів
У столиці впроваджено онлайн систему для реєстрації транспортних засобів.

Як повідомила прес-служба Департаменту ДАІ МВС України, нова послуга пов’язана з реєстрацією транспортних засобів, що були у вжитку.

«Система поки що працює в тестовому режимі, і нею наразі можуть скористатися мешканці та гості Києва, а незабаром вона запрацює і в Дніпропетровську. Згодом очікуємо впровадження і в інших центрах надання послуг», - зазначили в ДАІ.

Згідно повідомлення, впровадити новинку вдалося за результатами плідної співпраці Департаменту ДАІ та ІТ-волонтерів. Послуга онлайн заяви на відповідні операції з транспортними засобами вже працює в столиці (Центр ДАІ №13), найближчими днями - в Дніпропетровську (Центр ДАІ №3). Для цього автовласникові необхідно лише заповнити бланк електронної заяви й відправити на електронну пошту відомства.

У заяві потрібно вказати дані про власника автомобіля, місце його проживання, його контактний телефон, а також технічні характеристики транспорту й підстави для реєстрації (довідка-рахунок, договір купівлі-продажу тощо), після цього заяву треба надіслати на електронну адресу Центру ДАІ, пояснили в Державтоінспекції і нагадали, що під час процедури реєстрації транспортний засіб перевіряють у всіх існуючих баз даних (викрадення, арешт, контроль).

В ДАІ запевнили, що заяви розглядаються швидко, щодо підтвердження на електронну адресу власника транспортного засобу прийде відповідь. Після цього у відповідний день та час, який зазначив громадянин у заяві, необхідно прибути до Центру ДАІ № 13.

При собі власник повинен мати відповідні оригінали документів та транспортний засіб. Автомобіль повинен бути в наявності обов’язково, для огляду експертом на предмет достовірності номерів агрегатів.

Така система має значно спростити хід проведення вищезазначених операцій та дозволить значно скоротити час, потрібний для їх здійснення, переконані в ДАІ.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Відберіть у народу все, і все він може повернути, але відберіть мову, і він ніколи її більше не створить... Нову батьківщину може створити народ, але мову - ніколи; вмерла мова в устах народу - вмер і народ...”
Костянтин Ушинський

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.