Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Пожежа на складах боєприпасів у Сватовому виникла через дії противника

Надзвичайна подія Регіон: Луганська область 11883 перегляди

Опубліковано - 30.10.2015 16:23 | Всі новини | Версія для друку

Міністр оборони України Степан Полторак.
Міністр оборони України Степан Полторак.
Імовірною причиною виникнення пожежі на арсеналі оборонного відомства в районі міста Сватове, що на Луганщині, є діяльність противника, який таким чином намагався дестабілізувати ситуацію в регіоні.

Про це заявив міністр оборони України Степан Полторак.

«Причини та обставини інциденту уточнюються. За попередньою інформацією, інцидент стався в результаті дій противника, який ставив перед собою мету дестабілізацію обстановки в регіоні», – сказав міністр на засіданні Ради реформ в п’ятницю в Києві.

Полторак зазначив, що для розслідування обставин створена спеціальна комісія, до якої увійшли заступники міністра, заступники начальника Генштабу ЗСУ, експерти. «Вони вже приступили до роботи. Результати розслідування ми обов’язково оприлюднимо», – підкреслив він.

Полторак також зазначив, що, за наявними в його розпорядженні даними, в результаті пожежі четверо військовослужбовців отримали поранення, один військовослужбовець загинув, також загинула цивільна особа – місцева мешканка.

Міністр оборони зазначив, що пожежа вже локалізована. За його словами, для розмінування міста від боєприпасів створено 20 груп саперів загальною чисельністю 100 осіб.

Зазначимо, у МВС остаточно підтвердили, що кількість загиблих унаслідок вибухів боєприпасів у Сватовому становить дві людини.

Як повідомлялося раніше, увечері 29 жовтня у Сватовому почали вибухати боєприпаси на складі, внаслідок вибухів пошкоджено 35 будинків. СБУ кваліфікувала вибухи у Сватовому як теракт.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Надзвичайна подія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ж ви гризете та їсте один одного, то глядіть, щоб не знищили один одного!”
Біблія

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.