Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Керрі і Лавров обговорили шляхи прискорення виконання Мінських угод

Політика 6243 перегляди

Опубліковано - 20.01.2016 21:27 | Всі новини | Версія для друку

Керрі і Лавров обговорили шляхи прискорення виконання Мінських угод
Керрі і Лавров обговорили шляхи прискорення виконання Мінських угод
Держсекретар США Джон Керрі та міністр закордонних справ Росії Сєргєй Лавров сьогодні у Цюриху обговорили шляхи прискорення виконання Мінських угод

Про це йдеться у заяві речника Державного департаменту США Джона Кірбі.

«Щодо України – вони обговорили, яким чином прискорити повне виконання Мінських зобов’язань, в тому числі негайну необхідність відновлення режиму припинення вогню та повного доступу спостерігачів ОБСЄ (до всіх об’єктів на тимчасово окупованих територіях Донбасу)», – йдеться у заяві.

Водночас сьогодні після завершення засідання контактної групи щодо врегулювання ситуації на Донбасі представник України в цій групі Леонід Кучма заявив, що сепаратисти не виконують рекомендації контактної групи щодо врегулювання ситуації на Донбасі. Він наголосив, що без припинення вогню і дотримання режиму тиші, без повноцінного відводу важких озброєнь, без відновлення контролю над кордоном «неможливо говорити ні про вибори, ні про зміни в Конституції України».

Із вимогами до України ухвалити закон про вибори на окупованих територіях, окремий від закону про вибори в Україні, а також про повну амністію представників угруповань «ДНР» та «ЛНР», визнаних в Україні терористичними, постійно виступає Росія.

Захід і Україна звинувачують Росію у підтримці проросійських сепаратистів на Донбасі і невиконанні Мінських угод. Москва ці звинувачення відкидає і також заявляє, що не має ніяких зобов’язань за Мінськими угодами, бо підписувала їх не як учасник, а як «гарант», і не має наміру виконувати цих домовленостей.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки осягнувши минуле, люди будуть здатні на пророцтва, що спрямовані в майбутнє”
Дмитро Волкогонов

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.