Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Порошенко сподівається, що до кінця березня нардепи подолають кризу

Влада 6179 переглядів

Опубліковано - 17.03.2016 12:22 | Всі новини | Версія для друку

Порошенко сподівається, що до кінця березня нардепи подолають кризу
Порошенко сподівається, що до кінця березня нардепи подолають кризу
Президент України Петро Порошенко сподівається, що політичну кризу в Україні буде розв’язано до кінця місяця.

Про це він повідомив сьогодні під час спільної прес-конференції з президентом Європейської Ради Дональдом Туском та президентом Європейської комісії Жан-Клодом Юнкером сьогодні у Брюсселі.

«Ми обговорювали політичну кризу в Україні і я сподіваюсь, що до кінця місяця ми знайдемо політичне рішення. Проте я хочу заявити, що не буде дострокових парламентських виборів, а парламентська коаліція буде в повному складі», - заявив він.

Також за його словами будуть зроблені відповідальні кроки, що базуватимуться на головних принципах: орієнтація на реформи та євроінтеграція, імплементація Угоди про асоціацію з ЄС.

Як повідомлялося раніше, 16 лютого у Верховній Раді прем’єр-міністр України представив звіт про діяльність уряду за 2015 рік. Робота Кабміну була визнана парламентаріями незадовільною. Разом з тим постанова про відставку уряду не набрала потрібної кількості голосів народних депутатів.

17 лютого фракція «Батьківщина» у зв’язку з провальним голосуванням за відставку уряду заявила про вихід з парламентської коаліції. 18 лютого про вихід з коаліції заявила і фракція «Об’єднання «Самопоміч».

22 лютого у Верховній Раді було зареєстровано проект постанови про відставку Яценюка з посади прем’єр-міністра.

14 березня прес-секретар глави держави Святослав Цеголко інформував, що президент розглядає три варіанти виходу з кризи: формування технократичного Кабінету міністрів на чолі з Наталією Яресько, політичного - на чолі з головою «Самопомочі» Андрієм Садовим, або Верховна Рада підтримає іншу кандидатуру.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія має свою правду, легенда - свою”
Віктор Гюго

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.