Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Розпочався арбітражний процес “Ощадбанк” проти РФ

Правосуддя 10552 перегляди

Опубліковано - 11.05.2016 22:41 | Всі новини | Версія для друку

Розпочався арбітражний процес “Ощадбанк” проти РФ
Розпочався арбітражний процес “Ощадбанк” проти РФ
“Ощадбанк” отримав повідомлення Постійної палати арбітражного суду про те, що арбітражний трибунал у справі “Ощадбанку” проти Російської Федерації сформовано.

Про це йдеться у повідомленні банку.

"Арбітрами виступають: Суддя Чарльз Н. Брауер, призначений "Ощадбанком", пан Уго Перескано Діаз, призначений спеціальним визначеним Арбітражним судом компетентним органом через відсутність з боку РФ дій щодо призначення судді у встановлені строки, та Девід А.Р. Вільямс (Королівський Радник), призначений за згодою двох спів арбітрів", - повідомляє прес-служба.

"Це наступний дуже важливий етап. Ощадбанк має намір активно та без зволікань підтримувати свої вимоги, щоб домогтися справедливості та здійснення правосуддя за незаконне знищення своїх інвестицій в Криму, а також інформуватиме про перебіг справи протягом її розгляду", - наголосив голова правління банку Андрій Пишний.

"Банк буде використовувати всі способи захисту, доступні йому відповідно до національного та міжнародного права", - сказав він.

Як повідомлялося раніше, 18 січня "Ощадбанк" подав повідомлення про арбітражний розгляд проти Росії згідно з Арбітражним регламентом Комісії ООН з права міжнародної торгівлі 1976 року
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Правосуддя»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...пaтpіoтизм вeликoгo нapoдa має бути віpoю у вeликy і світову міcію цього нapoдa, інакше це бyдe нaціoнaлізм пpoвінційний, зaмкнений і позбавлений світових перспектив.”
Микола Бердяєв

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.