Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


В липні планується проведення зустрічі глав МЗС “нормандської четвірки”

Політика 8364 перегляди

Опубліковано - 13.07.2016 22:47 | Всі новини | Версія для друку

В липні планується проведення зустрічі глав МЗС “нормандської четвірки”
В липні планується проведення зустрічі глав МЗС “нормандської четвірки”
Анґела Меркель, Франсуа Олланд та Владімір Путін телефоном обговорили український конфлікт. У Парижі очікують на наступну зустріч глав МЗС у “нормандському форматі” ще до кінця поточного місяця.

Федеральна канцлерка Німеччини Анґела Меркель та президент Франції Франсуа Олланд продовжують вважаюти "нормандський формат" важливим для врегулювання конфлікту на Донбасі. Про це вони заявили під час телефонної розмови з президентом Росії Владіміром Путіним. Телефонні перемовини трьох державних діячів відбулися у середу, 13 липня, та тривали 45 хвилин.

Спочатку про факт проведення тристоронньої телефонної розмови на найвищому рівні повідомили в Кремлі. За даними його прес-служби, основною темою перемовин була "криза на південному сході України". З цього приводу Владімір Путін вказав на "важливість недопущення подальшої ескалації" та "висловив стурбованість у зв’язку з інтенсивними обстрілами українськими військами населених пунктів Донбасу".

Згодом більше деталей повідомив неназваний французький дипломат інформагенції AFP. Так, співрозмовники підтвердили "чинність" та "важливість" так званого "нормандського формату". Крім того, за словами джерела, планується до кінця липня провести наступну зустріч міністрів закордонних справ Німеччини, Франції, України та Росії.

Нагадаємо, 20 червня прес-секретар президента РФ Дмітрій Пєсков заявив, що російська сторона поки не бачить передумов для переговорів "нормандської четвірки" на найвищому рівні щодо врегулювання ситуації на Сході України.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”
Іван Франко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.