Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


На засіданні РНБО України було ухвалене рішення щодо нейтралізації загроз енергетичній безпеці

Влада 8943 перегляди

Опубліковано - 16.02.2017 22:36 | Всі новини | Версія для друку

На засіданні РНБО України було ухвалене рішення щодо нейтралізації загроз енергетичній безпеці
На засіданні РНБО України було ухвалене рішення щодо нейтралізації загроз енергетичній безпеці
Рада національної безпеки і оборони України на засіданні в четвер ухвалила збалансоване рішення щодо нейтралізації загроз енергетичній безпеці та посилення захисту об’єктів критичної інфраструктури.

Про це повідомив після засідання Ради заступник Секретаря РНБО України Олександр Литвиненко.

«За результатами обговорення звернено увагу Кабінету Міністрів України на невиконання рішень РНБО України 2014-2015 років, якими доручалося, зокрема, затвердити Енергетичну стратегію України, забезпечити диверсифікацію джерел постачання вугілля в Україну та організувати реконструкцію енергоблоків теплових електростанцій та теплоелектроцентралей для забезпечення застосування ними вугілля газових марок вітчизняного видобутку. Уряду доручено у повному обсязі забезпечити невідкладну реалізацію цих завдань», - сказав він.

Заступник Секретаря РНБО України також зазначив, що Кабінетові Міністрів України «доручено вивчити об’єктивність, економічну та соціальну обґрунтованість встановлених тарифів на енергоносії, електроенергію, житлово-комунальні послуги та вдосконалити механізми державного регулювання діяльності у цій сфері, а також поінформувати населення про результати цієї роботи».

Литвиненко наголосив, що особливу увагу Уряду та органів сектору безпеки і оборони було звернено на посилення контролю за переміщенням товарів і вантажів в районі проведення АТО в Донецькій та Луганській областях та жорсткого обмеження переліку таких товарів.

За словами заступника Секретаря РНБО України, «силовому блоку доручено забезпечити належну охорону об’єктів газо- та електропостачання, транспортної інфраструктури в районі проведення антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях та створення належних безпекових умов для їх безперебійного функціонування».

Правоохоронці, за словами Литвиненка, мають також «невідкладно активізувати роботу щодо нейтралізації спроб російських спецслужб, їхньої агентури, пов’язаних з ними підривних елементів та диверсійно-розвідувальних груп ускладнити функціонування об’єктів критичної інфраструктури».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи не виживе той народ, який сприймає трактування своєї історії очима сусіда”
Фрідріх Ніцше

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.