Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Адвокати стверджують, що у Насірова стався інфаркт

Кримінал 10028 переглядів

Опубліковано - 3.03.2017 17:51 | Всі новини | Версія для друку

Адвокати стверджують, що у Насірова стався інфаркт
Адвокати стверджують, що у Насірова стався інфаркт
Адвокати керівника Державної фіскальної служби Романа Насірова переконують, що їхній підопічний має попередній діагноз “інфаркт міокарда”.

Про це передає "5 канал".

Адвокати підозрюваного вважають, що НАБУ має намір вивезти їхнього підзахисного з лікарні. Кажуть, що нині вони чергують на території медзакладу. Захисники Насірова також говорять про незаконність вручення підозри.

Її, нагадаємо, чільнику ДФС вручили серед ночі у столичній лікарні "Феофанія". Роману Насірову інкримінують вчинення дій, що завдали державі збитків на два мільярди гривень. А саме – надання дозволів на незаконне відтермінування сплати податків компаніям народного депутата Олександра Онищенка.

На питання, чи при тямі Насіров, його адвокат Андрій Кузьменко розповів: "Ні, він після операції, йому було проведено термінове хірургічне втручання у зв’язку з погіршенням його стану. На даний момент він знаходиться в медикаментозному сні, тобто відходить від наркозу. І паралельно проходить зараз консиліум лікарів для того, щоб повноцінно встановити діагноз. На даний момент, наскільки мені відомо, це інфаркт. Співробітники НАБУ – біля палати знаходиться двоє людей. На території їх набагато більше, у дворі три автобуси стоїть".

Я повідомлялося раніше, 3 березня Кабмін відсторонив голову ДФС Насірова на час слідства.





До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чим обмеженішим є світогляд людини, чим менше вона знайома з історією, природою і філософією, тим щиріша її прихильність до своєї релігії ”
Людвіг Фейєрбах

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.