Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Росія відмовляється фінансувати Раду Європи

Імперія «Совок» 5423 перегляди

Опубліковано - 6.06.2017 22:21 | Всі новини | Версія для друку

Росія відмовляється фінансувати Раду Європи
Росія відмовляється фінансувати Раду Європи
Росія не перерахує майже третину свого річного внеску до бюджету Ради Європи, заявив голова Держдуми РФ В’ячеслав Володін. Обсяг щорічних грошових внесків країни в організацію становить близько 30 мільйонів євро.

Росія відмовляється переказати до бюджету Ради Європи близько третини свого щорічного внеску. Про це у вівторок, 6 червня, заявив голова Держдуми РФ В’ячеслав Володін. "Заблокували перерахування. Упродовж року фінансування йде в кілька етапів, і третина, що залишилася на кінець року, не перераховується й край. Це майже 11 мільйонів євро", - сказав спікер нижньої палати російського парламенту в інтерв’ю російським журналістам.

Про плани обмежити внесок РФ до бюджету Ради Європи російське керівництво повідомляло й раніше. Росія вважається одним із п’яти головних платників внесків до бюджету Ради Європи, її щорічний внесок становить близько 30 мільйонів євро.

Між тим у самій Раді Європи поки не отримували інформації щодо можливого обмеження фінансування. На цьому наголосив речник організації Даніель Гельтґен (Daniel Höltgen) інформагенції dpa. "Ми не можемо підтвердити, що російська влада поінформувала Раду Європи", - заявив він.

Через анексію Криму Росією та підтримку Москвою бойовиків на Донбасі РФ позбавили права голосу в Парламентській асамблеї Ради Європи (ПАРЄ). За російськими парламентаріями збереглося лише право бути присутніми і виступати на засіданнях асамблеї, а також працювати в комітетах.

Після цього РФ на знак протесту відмовилася від участі в сесіях ПАРЄ. У січні глава ПАРЄ Педро Аграмунт заявив, що не розраховує на участь російської делегації в роботі асамблеї 2017 року без змін регламенту.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шануй, Україно, святині свої! Бо вони ж – всесвітньої, загальнолюдської ваги; земна цивілізація виросла з них.”
Юрій Шилов

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.