Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Росія перешкоджає припиненню бойових дій на Донбасі

Світ навколо нас 4481 перегляд

Опубліковано - 7.07.2017 18:51 | Всі новини | Версія для друку

Росія перешкоджає припиненню бойових дій на Донбасі
Росія перешкоджає припиненню бойових дій на Донбасі
Росія підриває зусилля з припинення бойових дій на сході України, відмовляється засуджувати залякування місії ОБСЄ, продовжує порушувати права опозиції в Криму.

Про це заявила тимчасово повірена в справах США в ОБСЄ Кейт Марі Бернс під час промови 6 липня перед Постійною радою ОБСЄ у Відні:

«Сполучені Штати з жалем зазначають, що зусилля з повного та тривалого припинення вогню знову провалилися. Так зване «хлібне» перемир’я, про яке домовились всі сторони конфлікту на 24 червня, провалилось, як і 39 попередніх домовленостей».

Бернс наголосила на важливості припинення вогню:

«Справжнє тривале припинення вогню… потрібне до того, як почнеться робота з політичних аспектів Мінських угод. Росія розпалює цей конфлікт, і ми та решта світу закликаємо Росію та сили, які вона озброює, яких вона тренує, та якими вона керує та поряд з ними бореться, зробити перші кроки з покращення умов безпеки на місцях і зупинити кризу».

Бернс також нагадала, що конфлікт продовжує забирати життя і навела дані про останні жертви, отримані від Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, при цьому зазначила, що справжні цифри можуть бути набагато більшими.

Окремо було згадано випадки залякування спостерігачів ОБСЄ з боку бойовиків «ЛНР» та висловлено очікування того, що буде вжито заходів у цьому напрямку.

У кінці виступу Кейт Марі Бернс ще раз підтвердила, що США повністю підтримують незалежність і територіальну цілісність України, не визнають анексію Криму та виступають за продовження санкцій проти Росії.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минуле корисне тільки в тому сенсі, що вказує нам шляхи та засоби до розвитку”
Генрі Форд

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.