Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ситуація на фронті: стрілянина активізується вночі

Війна з Росією (АТО) 5509 переглядів

Опубліковано - 14.07.2017 22:22 | Всі новини | Версія для друку

Ситуація на фронті: стрілянина активізується вночі
Ситуація на фронті: стрілянина активізується вночі
Упродовж сьогоднішнього дня кількість обстрілів позицій сили АТО дещо зменшилась.

Загалом, з початку доби і до 18 години найманці 9 разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомив прес-центр АТО.

Проте незаконні збройні формування і далі продовжують використовувати озброєння, яке вже давно має бути відведене від лінії розмежування.

Так на Маріупольському напрямку, поблизу Красногорівки, близько 6 ранку противник випустив по нашим опорним пунктам 6 мін калібру 120 міліметрів та 16 мін калібру 82 міліметри. Крім того ворог бив по Широкиному, Павлополю, Гнутовому з гранатометів.

На Луганському напрямку противник сьогодні двічі накривав мінометним вогнем Старий Айдар. А близько опівночі окупанти застосували 120 міліметровий міномет по Новотошківському.

На Донецькому напрямку бойовики з озброєння БМП, гранатометів, стрілецької зброї били по селищу Луганське. Обстріли українських позицій з великокаліберних кулеметів були зафіксовані і поблизу шахти Бутівка.

Минула доба на Донбасі знову була неспокійною. Ввечері і вночі незаконні збройні формування посилили обстріли наших позицій на Донецькому та Маріупольському напрямках.

Близько 20 та 21 години бойовики з гранатометів, кулеметів, стрілецької зброї вели вогонь по Водяному, Павлополю, Широкиному, Гнутово. У цей же час злочинці з 82 міліметрових мінометів били по Новомихайлівці.
Крім того з 9 і до 10 вечора, наші опорні пункти поблизу Мар’їнки, обстрілювали з озброєння БМП, гранатометів та мінометів. Внаслідок цих вогневих провокацій двоє українських військових отримали осколкові поранення.
Гаряче наприкінці доби було і поблизу Авдіївки, що на Донецькому напрямку. Тут, починаючи з 21 години і майже до 23, банд формування зі сторони Спартака. Ясинуватої, Мінерального 5 разів відкривали вогонь з мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по наших захисниках. Також обстріл наших позицій зафіксований в районі шахти Бутівка.

На Луганському напрямку, після 19 години, під ворожим вогнем опинились селища Станиця Луганська, Новоолександрівка та Новотошківське.

Загалом, за минулу добу противник 29 разів порушив перемир’я на Донбасі.



Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Уряди, в яких висловлюються протилежні міркування, придатні, доки царює мир”
Наполеон

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.