Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Президент подякував колективу КПІ за нові воєнно-технічні розробки

Влада 6126 переглядів

Опубліковано - 20.07.2017 17:55 | Всі новини | Версія для друку

Президент подякував колективу КПІ за нові воєнно-технічні розробки
Президент подякував колективу КПІ за нові воєнно-технічні розробки
Президент висловив подяку колективу інституту за нові воєнно-технічні розробки, які були здійснені фахівцями університету та впроваджені в конкретні виробництва та технології оборонного сектору і працюють на захист суверенітету та територіальної цілісності нашої країни.

Про це повідоммляє прес-служба Президента України.

Президент наголосив, що для нього, як Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України є надзвичайно важливими успіхі наукового колективу КПІ в розробці та впровадженні нових розробок в оборонному секторі.

«Термін від розробки, від наукової ідеї до того, як технологія з’являється на лінії зіткнення займає 4-5-6 місяців», - підкреслив Порошенко. Він зазначив, що вчені КПІ створили унікальні розробки в таких прикладних сферах, як радіоелектронна боротьба, радари, дрони, конфіденційний зв’язок, система захисту, шифрування інформації. При цьому Президент підкреслив, що ці розробки вже поставлені на виробничі потужності і працюють на захист України.

«Є унікальні розробки, які працюють на рівні найкращих світових аналогів», - сказав Петро Порошенко та підкреслив, що в 2014 році, коли Україні не продавали озброєння, допомога вчених та студентів Київської політехніки була надзвичайно важливою.

Президент окремо подякував творчому колективу розробників серійного оперативно-тактичного БПЛА «Спектратор», який вже активно використовується Збройними Силами України в зоні АТО.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращий державний устрій для будь-якого народу - це той, який зберіг його як ціле”
Мішель Монтень

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.