Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Американські урядовці вирішують, якої форми допомоги Україна потребує найбільше

Світ навколо нас 4997 переглядів

Опубліковано - 7.08.2017 09:07 | Всі новини | Версія для друку

Американські урядовці вирішують, якої форми допомоги Україна потребує найбільше
Американські урядовці вирішують, якої форми допомоги Україна потребує найбільше
Радник президента США з національної безпеки Герберт Реймонд Макмастер в інтерв’ю американському телеканалу MSNBC розповів, як США підтримують Україну, та заявив, що ситуація з Росією є “небезпечною”.

"Що президент просив нас зробити - і що робить Державний секретар, - це боротися з дестабілізуючою поведінкою Росії, коли це зачіпає наші інтереси, вживати заходів для запобігання будь-якої ескалації конфліктів або чогось, що може призвести до конфронтації", - заявив Макмастер. Він додав, що президент США також попросив шукати сфери для співпраці з Росією.

Говорячи про підтримку України, Макмастер заявив: "Ми надаємо підтримку Україні. Багато чого полягає у тому, яка саме підтримка їм необхідна, щоб запобігти подальшому вторгненню на їхню територію, щоб запобігти будь-яким агресивним або наступальним діям, проти решти території України". Я думаю, що варто поговорити про оборонні можливості: чи Україна бажає/потребує, з оглядом на ситуацію там, більших оборонних спроможностей. Це одна з тих речей, на які ми дивимося - яку форму підтримки Україна потребує, що відповідає нашим інтересам та бажанням усіх забезпечити, щоб Росія не робила подальших дестабілізуючих або наступальних дій, які могли б призвести до набагато більш широкого конфлікту."

Макмастер назвав ситуацію з Росією "небезпечною". "Сутність режиму Росії - це одна людина, чи не так?" - сказав Макмастер, відповідаючи на запитання щодо природи російського режиму.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Такого безладу ніде немає. Треба, щоб сюди прийшли піночети й навели порядок. Бо в Україні жити соромно. Країна, де не діють закони. Це не демократія, а суцільна вакханалія. У нас безнадійно втрачений етично-моральний стрижень”
Іван Марчук

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.