Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Генштабі визнали, що затриманий у Донецьку українець – колишній військовослужбовець ЗСУ

Війна з Росією (АТО) 4705 переглядів

Опубліковано - 17.08.2017 19:07 | Всі новини | Версія для друку

У Генштабі визнали, що затриманий у Донецьку українець – колишній військовослужбовець ЗСУ
У Генштабі визнали, що затриманий у Донецьку українець – колишній військовослужбовець ЗСУ
Олег Сугерей, про затримання якого на Донеччині напередодні повідомило угруповання «ДНР», був колишнім військоволужбовцем Збройних сил України.

Про це в ефірі Радіо Свобода сказав речник Генштабу ЗСУ Владислав Селезньов, відповідаючи на уточнення щодо затримання українців у Криму та непідконтрольній частині Донбасу.

«Що стосується останніх затримань, то йдеться про випадок, коли було затримано Геннадія Лимешка у Криму і останній серед затриманих – Олег Сугерей. Ми говоримо про рік, протягом якого відбуваються захоплення колишніх українських військовослужбовців під надуманими приводами», – зазначив Владислав Селезньов.

Він звернув увагу, що target=_blank>відео із затриманням Олега Сугерея, яке оприлюднено на сайті організації «МГБ ДНР» є несвіжим і постановочним: Олег Сугерей був одягнутий не за сезоном і не мав шнурків на взутті.

Селезньов додав, що у ЗСУ з військовослужбовцям проводиться роз’яснювальна робота про те, що їхати на окуповану територію небезпечно. Речник Генштабу навів свій приклад, коли змушений був відмовитися від поїздки до Криму на похорон матері через небезпеку опинитися в руках російських спецслужб.

Раніше Генштаб повідомив про затримання ФСБ Росії за останній час 12 колишніх військовослужбовців ЗСУ, більшість з яких затриманні в Криму.

16 серпня угруповання «ДНР» повідомило ​про захоплення у Донецьку диверсійної групи під керівництвом бійця Сил спеціальних операцій Олега Сугерея.

В свою чергу речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник заявив, що інформація про так званого диверсанта не відповідає дійсності і ніякого відношення Олег Сугерей до спецслужб не має, завдань не виконував.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо ви хочете, щоб життя посміхалося вам, подаруйте йому спочатку свій гарний настрій ”
Бенедикт Спіноза

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.