Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Центральну роль в управлінні бойовиками на Донбасі відіграє Сурков

Імперія «Совок» 5164 перегляди

Опубліковано - 21.08.2017 16:15 | Всі новини | Версія для друку

Центральну роль в управлінні бойовиками на Донбасі відіграє Сурков
Центральну роль в управлінні бойовиками на Донбасі відіграє Сурков
Коли спеціальний представник Держдепартаменту США по Україні Курт Волкер в понеділок, 21 серпня, зустрінеться зі своїм російським колегою, щоб спробувати відновити мир на сході України, чоловік, що сидітиме з ним за столом, не буде звичайним дипломатом.

Про це пише The Wall Street Journal.

Радник президента РФ Владіслав Сурков, зі слів колишніх лідерів бойовиків, а також українських і західних чиновників, відігравав центральну роль у заохоченні, організації та управління проросійськими сепаратистами, які борються проти центральної влади України.

Співрозмовники видання кажуть, що головний помічник президента Росії Владіміра Путіна Сурков був пов’язаний з повстанцями, які захопили території на Донбасі, з початку 2014 року, незабаром після того, як російські війська окупували Крим. Він вже знаходиться під американськими та європейськими санкціями за свою роль у анексії Криму.

Сурков не відповів на запитання журналістів, відправлені через прес-службу Кремля.

Росія заявляє, що у неї є вплив на сепаратистів, але заперечує контроль над ними і подає конфлікт в Україні як громадянську війну. Вона неодноразово стверджувала, що підтримує мирні угоди, підписані в Мінську, спрямовані на реінтеграцію сепаратистського регіону в Україну, але з більшою місцевою автономією.

Багато хто з обох боків конфлікту, як і західні спостерігачі, стверджують, що, на їхню думку, цілі Росії виходять за ці межі. За їх словами, Москва, насправді, хоче отримати в обмін на мир в Україні гарантії того, що Київ не зблизиться із Заходом занадто сильно, і ослаблення міжнародних санкцій.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи нічого не замишляйте проти Росії, тому що на кожну вашу хитрість вона відповість своєю непередбачуваною дурістю ”
Отто фон Бісмарк

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.