Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Миротворці в ОРДЛО. Ґабріель побачив позитив в заяві Путіна

Політика 5332 перегляди

Опубліковано - 5.09.2017 18:28 | Всі новини | Версія для друку

Миротворці в ОРДЛО. Ґабріель побачив позитив в заяві Путіна
Миротворці в ОРДЛО. Ґабріель побачив позитив в заяві Путіна
Пропозицією Путіна щодо розміщення миротворців на Донбасі слід скористатися для перемовин про припинення вогню, вважає міністр закордонних справ Німеччини Зіґмар Ґабріель.

Міністр закордонних справ Німеччини Зіґмар Ґабріель (Sigmar Gabriel) позитивно відгукнувся про ініціативу президента Росії Владіміра Путіна щодо миротворців ООН на Донбасі. Потрібно скористатися цією нагодою для переговорів про припинення вогню на Донбасі, пояснив Ґабріель у вівторок, 5 вересня, в Берліні.

Глава МЗС ФРН вважає, що це було би першим кроком до зняття санкцій із Росії, передає інформагенція dpa. Ґабріель додав, що участь Росії потрібна для розв’язання різних конфліктів, зокрема кризи довкола КНДР.

Раніше цього дня Путін доручив міністерству закордонних справ РФ внести на розгляд Ради Безпеки ООН проект резолюції про розгортання миротворчої місії ООН на Сході України. Ці сили, вважає Путін, "повинні перебувати на лінії розмежування і ні на яких інших територіях".

Офіційний Київ розкритикував пропозицію російського президента. На думку віце-спікерки Верховної Ради України Ірини Геращенко, позиція Путіна, що миротворці ООН мають були розташовані виключно на лінії зіткнення, - неприпустима. "Кремлівські сценарії й спроба підміни понять, спотворення самої ідеї миротворців не пройдуть", - наголосила Геращенко.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Сила уряду тримається на невігластві народу, і він знає це і тому завжди буде боротися проти просвітництва. Час нам зрозуміти це”
Лев Толстой

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.