Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


«Запад-2017». Куди прямують російські танки?

Імперія «Совок» 4769 переглядів

Опубліковано - 16.09.2017 12:02 | Всі новини | Версія для друку

«Запад-2017». Куди прямують російські танки?
«Запад-2017». Куди прямують російські танки?
Перший день міжнародних російсько-білоруських військових навчань почався з непорозуміння. Військові обох країн оголосили, що росіяни рухатимуться в протилежних напрямках.

Про це пише видання The Telegraph, повідомляє Голос Америки. Військові обох країн оголосили, що росіяни рухатимуться в протилежних напрямках.

Міністерство оборони Росії спершу оголосило, що підрозділи першої танкової армії пересуваються до Білорусі, однак, білоруські військові швидко заперечили цю заяву, наполягаючи на тому, що російські танки пересуваються на навчальні бази своєї власної країни, повідомляє видання.

Суперечність тільки посилила побоювання що військові навчання «Захід-2017», які практично повністю проходять в Білорусі, є прикриттям для нападу Росії, подібно до навчань, які передували анексії Криму та втручанню до Східної України в 2014 році, зазначає The Telegraph.

"Захід-2017" є масштабною перевіркою російських військових. Це – перші великі навчання за участі командування Балтійського флоту, з того часу, як все командування було звільнене минулого року, повідомляє американське агентство військових новин Defenseone.

В навчаннях з російської сторони також будуть брати участь нові та відновлені підрозділи західного військового регіону Росії. Загалом, Москва перевіряє здатність швидко мобілізувати та розмістити об’єднані сили на західний кордон, повідомляє Defenseone.

Сценарій навчань «Захід 2017» передбачає військове повстання в Білорусі за підтримки вигаданої країни Вейншорії. Російські війська долучаються для придушення повстанців.

Перед початком навчань "Захід 2017" Президент України застерігав, що навчання можуть стати прелюдією для вторгнення до України.

Через непрозорість та невизначеність мотивації Росії, а також розбіжність між заявленим масштабом навчань та повідомленнями ЗМІ про переміщення зброї та військових, країни-сусіди підготувались до можливого негативного перебігу подій.

Напередодні навчань, Україна посилила захист кордонів, НАТО розпочало повітряне патрулювання повітря над країнами Балтії. Швеція, яка не є країною НАТО, розпочала власні військові навчання – найбільші за 20 років в яких беруть участь підрозділи з Франції, США та деякі країни-члени НАТО і задіяно більше 19000 військових, повідомляє Reuters.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Мале знання віддаляє від Бога, велике - приводить до Нього знову ”
Ф. Бекон, англійський філософ

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.