Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Держдепартамент США опублікував список санкцій щодо російських компаній

Світ навколо нас 4475 переглядів

Опубліковано - 27.10.2017 22:06 | Всі новини | Версія для друку

Держдепартамент США опублікував список санкцій щодо російських компаній
Держдепартамент США опублікував список санкцій щодо російських компаній
Державний департамент США опублікував список із 39 російських компаній і організацій, що підпадають під санкції Вашингтона.

Серед них, зокрема, компанія «Алмаз-Антей», концерн «Калашников», Федеральна служба безпеки (ФСБ), Служба зовнішньої розвідки (СЗР) і Головне розвідувальне управління Генерального штабу (ГРУ).

Держдепартамент США 26 жовтня надав Конгресу список осіб та компаній, щодо яких запроваджує нові санкції через їхні зв’язки з російськими військовими та спецслужбами. Речниця зовнішньополітичного відомства Гізер Науерт зазначила, що цей список буде оприлюднений упродовж найближчих днів, але Держдепартамент спершу дозволить американським компаніям завершити співпрацю з фігурантами списку, щоб ці компанії могли уникнути порушень санкцій.

Закон про санкції, який президент Дональд Трамп підписав у серпні, спрямований проти військових і розвідувальних служб Росії через їхню імовірну роль у зусиллях для впливу на президентські вибори 2016 року в США.

Закон закликає президента накладати санкції на будь-яку особу чи фірму, які мають справу з російськими секторами оборони та розвідки. Закон вимагає також, щоб адміністрація Трампа визначила осіб та групи, пов’язані з оборонними та розвідувальними секторами Росії, і надала цю інформацію Конгресу до 1 жовтня. Коли Держдепартамент не дотримався цього терміну, законодавці звинуватили адміністрацію США в затягуванні із запровадженням нових санкцій.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки люди розумом убогі, особливо недоумки та ідіоти, позбавлені національних прикмет”
Арсен Річі

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.