Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Бранці Кремля. Українців політзеків неможливо обміняти за списком

Імперія «Совок» 5074 перегляди

Опубліковано - 5.01.2018 17:42 | Всі новини | Версія для друку

Бранець Кремля журналіст Роман Сущенко
Бранець Кремля журналіст Роман Сущенко
Російський адвокат Марк Фейгін вважає, що журналіста Романа Сущенка й інших українських громадян, яких утримують у Росії з політичних мотивів, не обмінюватимуть за списком.

На його думку, цей обмін відбуватимуть в індивідуальному порядку.

«Путін не мінятиме українських громадян (утримуваних у Росії – ред.) списком. Це більш цінний ресурс, ніж обмін полонених ЗСУ на бойовиків. Він (Путін – ред.) буде намагатися міняти їх по одному», – сказав Марк Фейгін в ефірі Радіо Свобода.

Щодо стану свого підзахисного Романа Сущенка, то адвокат розповів, що з ним усе в порядку.

«Відносно того, як він (Сущенко – ред.) себе почуває, то ніяких проблем у нього немає. А ось ситуація перед судом, ми завершуємо знайомитися зі справою, вона накручується дуже сильно. Обвинуваченню дуже важливо отримати докази, звісно формальні докази, що Сущенко співробітник українських спецслужб. Мені здається, що Шаройка чи ще когось вони будуть використовувати», – сказав Марк Фейгін.

Адвокат сподівається, що українські дипломати зможуть домовитися з Білоруссю, щоб українського журналіста Павла Шаройка, якого затримали у Білорусі, не доставляли до суду в Москві і він не свідчив проти Сущенка.

Раніше Марк Фейгін висловлював припущення, що українського журналіста Павла Шаройка, якого затримали білоруські спецслужби і звинувачують у шпигунстві, можуть використовувати у справі Романа Сущенка. За даними Білорусі, Шаройко начебто визнав, що є співробітником кадрового апарату військової розвідки України і працював в Білорусі під прикриттям журналіста.

Після останнього обміну полоненими президент Петро Порошенко заявив, що Україна не віддала жодного громадянина Росії. За його словами, їх мінятимуть на українців, які утримуються в Росії й анексованому нею Криму.

27 грудня на Донбасі між українською стороною і підтримуваними Росією бойовиками відбувся обмін утримуваними особами. Він був запланований за формулою «306 (тих, видачі кого домагалися підтримувані Росією бойовики – ред.) на 74 (військових і цивільних, включених до списку на обмін Україною – ред.)». Українській стороні 27 грудня передали 74 людини, проте одна з них вирішила залишитися на непідконтрольній українській владі території. Київ передав бойовикам 233 людини.



Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки осягнувши минуле, люди будуть здатні на пророцтва, що спрямовані в майбутнє”
Дмитро Волкогонов

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.