Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ознак підготовки повномасштабної агресії немає

Війна з Росією (АТО) 4142 перегляди

Опубліковано - 26.01.2018 19:01 | Всі новини | Версія для друку

Міністр оборони України Степан Полторак
Міністр оборони України Степан Полторак
Росія не збирається йти мирним шляхом та намагатиметься тиснути на Україну шляхом “гри м’язами”, але наразі повномасштабної агресії з боку РФ не очікується.

Про це заявив міністр оборони України Степан Полторак в ефірі каналу "112 Україна".

"Ми відслідковуємо ситуацію. Ми розуміємо місце розташування терористичних угруповань, а також військових формувань РФ на кордоні з Україною. Я не думаю, що в найближчий час ми маємо очікувати повномасштабну агресію Російської Федерації", - заявив він, відповідаючи на запитання, чи очікується ближчим часом поновлення активних бойових дій та повномасштабна агресія з боку РФ.

Глава МОУ також вказав на те, що після запровадження новорічно-різдвяного перемир’я значно зменшилася кількість ворожих обстрілів та втрат з українського боку.

Водночас Полторак наголосив, що Росія нарощує угрупування і на кордоні з Україною, і на території ОРДЛО, поновлює їх склад, продовжує постачання паливо-мастильних матеріалів.

"Росія не збирається йти мирним шляхом. Все одно Росія намагатиметься тиснути на Україну шляхом "гри м’язами" та нарощуванням угрупувань своїх військ", - заявив міністр оборони України.

"Дуже багато буде залежати від готовності ЗСУ до зміни обстановки", - додав Полторак.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Такого безладу ніде немає. Треба, щоб сюди прийшли піночети й навели порядок. Бо в Україні жити соромно. Країна, де не діють закони. Це не демократія, а суцільна вакханалія. У нас безнадійно втрачений етично-моральний стрижень”
Іван Марчук

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.