Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


“Кремлівський список”, оприлюднений в Конгресі, спричинив хвилю критики

Світ навколо нас 4623 перегляди

Опубліковано - 1.02.2018 12:28 | Всі новини | Версія для друку

“Кремлівський список”, оприлюднений в Конгресі, спричинив хвилю критики
“Кремлівський список”, оприлюднений в Конгресі, спричинив хвилю критики
Подібність між “Кремлівським переліком”, виданим міністерством фінансів США та переліком журналу Forbes найбагатших росіян в 2017 році не є співпадінням.

Передає Голос Америки повідомлення BuzzFeed.

Прес-секретар міністерства фінансів США підтвердив BuzzFeed News, що опублікований "Кремлівський перелік" було зроблено користуючись рейтингом Forbes 200 найбагатших бізнесменів Росії в 2017 році.

Поряд з друзями Путіна, до переліку увійшли і його супротивники, наприклад брати Алєксєй та Дмітрій Ананьєви, бізнес яких було захоплено, пише BuzzFeed.

Через таку подібність, багато спостерігачів назвали перелік недолугим і підготованим поспіхом.

Аналітик Atlantic Council Андерс Аслунд повідомляв, що, за його даними, співробітники міністерства фінансів готували інший перелік, який керівництво, на останньому етапі схвалення, не врахувало.

"Перелічивши весь російський уряд, президентську адміністрацію та російських мільярдерів адміністрація Трампа зашкодила і зробила посміховисько з санкцій США стосовно Росії та CAATSA. Я цього і боявся. Виглядає, немов Трамп отримає вказівки від Путіна", - зазначив Аслунд у Twitter.

Екс-високопосадовець Держдепу Деніел Фрід так прокоментував схожість "Кремлівського переліку" з рейтингом Forbes: "мене це дивує, так як у мене є причини вважати, що адміністрація серйозно ставилась до цього звіту і провела перевірку з метою складання серйозного переліку владної структури Путіна".

"З причин, які я не розумію, (адміністрація) обрала інший шлях", - наголосив він в коментарі Atlantic Council. Фрід, однак, сподівається, що в таємному переліку, який надало міністерство фінансів США Конгресу, є більше чіткості.

"На місці Кремля, я б не чмихав стосовно переліку, що є в публічному доступі, тому що, через настрої в Конгресі, в Сполучених Штатах та в Європі, якщо Росія продовжить втручатись до наших виборів та європейських виборів, проведена робота не буде марною", - наголосив Фрід.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Розум може підказати, чого слід уникати, і тільки серце промовляє, що слід робити”
Жозеф Жубер

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.