Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Окупанти розпочали військові навчання у Криму і не тільки

Імперія «Совок» 4191 перегляд

Опубліковано - 19.03.2018 17:32 | Всі новини | Версія для друку

Окупанти розпочали військові навчання у Криму і не тільки
Окупанти розпочали військові навчання у Криму і не тільки
У понеділок РФ почала навчання у кількох регіонах, включаючи відторгнуті від Грузії Абхазію, Південну Осетію, окупований Крим, області, прилеглі до українського кордону.

Про це повідомляє прес-служба Південного військового округу РФ.

"Підрозділи ракетних військ і артилерії Південного військового округу розпочали виконання вогневих завдань у польових умовах. Бойова підготовка артилеристів організована на 19 полігонах військового округу, розташованих в Астраханській, Волгоградській та Ростовській областях, на Ставропіллі та Кубані, в Адигеї, Дагестані, Інгушетії, Північній Осетії, Криму і Чечні, а також у місцях російських військових баз в Абхазії, Вірменії та Південній Осетії", - йдеться в повідомленні.

У російському військовому відомстві заявляють, що у навчаннях задіяні близько восьми тисяч військовослужбовців та майже півтори тисячі одиниць військової техніки, включаючи сучасні системи залпового вогню. Військовослужбовці також відпрацьовують "комбінований" спосіб перекидання до місць проведення навчань – як у складі колон, так і залізничним транспортом.

Своє занепокоєння у зв’язку з проведенням російських навчань на півострові і нарощуванням сил на кордонах України, солідаризуючись із нею, висловили країни Заходу.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Той, хто проявляє жалість до ворога, безжалісний до самого себе”
Френсіс Бекон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.