Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Телеканал “біло-блакитних” припинив мовлення

Телебачення 10601 перегляд

Опубліковано - 15.05.2007 11:36 | Всі новини | Версія для друку

У “батьки” скінчився “золотий запас”?
У “батьки” скінчився “золотий запас”?
У понеділок, 14 травня, о 20:05 зупинено мовлення на Першому діловому каналі, власником якого є народний депутат від Партії регіонів Ігор Шкіря. Працівники каналу оголосили страйк.

Як повідомляє Телекритика, за словами журналіста Олександра Соболя, колишнього працівника каналу, екс-випускового редактора програми Бізнес on-line, причиною страйку стала значна заборгованість власника каналу перед його працівниками.

Випускаючий редактор економічної редакції Першого ділового Ярослав Загреба відмовився коментувати ситуацію. Телекритика також повідомляє, що не змогла додзвонитися самому Шкірю (депутат не брав трубку), а його помічниця Тетяна Полубенець на прохання прокоментувати ситуацію заявила, що є помічником депутата "з державних питаннях", а ситуація на телеканалі - "його комерційні справи".

Олександр Соболь пояснює "мовчанку" менеджменту телеканалу настирливими вимогами власника "не виносити сміття з хати", а грошовий борг, вважає журналіст, сприяє мовчанню працівників каналу.

Після двох годин страйку в ефірі телеканалу замість "матрацу" з’явилися телевізійні заставки та рекламні ролики.

Заступник директора Першого ділового пояснює відсутність ефіру ввечері 14 травня «технічними проблемами»

Заступник директора з розвитку Першого ділового каналу (ЗАТ «Українська незалежна телерадіокомпанія «Заграва») Олександр Чайковський у телефонній розмові з «ТК» заявив, що на каналі все гаразд, а тимчасову відсутність ефіру ввечері 14 травня пояснив «техническими проблемами, связанными со становлением канала». Ці проблеми, за його словами, вже вирішені. Інформацію про невиплату працівникам зарплатні та наміри керівництва звільнити кільканадцять осіб, що, за словами джерел «ТК», було причиною вчорашніх подій, пан Чайковський спростовує.

Журналісти Першого ділового відмовляються коментувати події на каналі публічно, побоюючись, що через це не отримають зарплатні. З неофіційних коментарів відомо, що значній частині колективу було суттєво урізано зарплату; рішення про це приймав особисто Ігор Шкіря на основі звітів про виконану роботу. Після того, як працівники каналу не вийшли в ефір, власник уперше за три місяці прибув на канал і провів індивідуальні співбесіди з незадоволеними.

Сьогодні, за повідомленням джерела «ТК», значна кількість працівників Першого ділового не вийшла на роботу. Зараз на каналі перебувають близько 10 осіб.

У лютому 2007 року на Першому діловому вже відбувся конфлікт через урізання зарплатні.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Телебачення»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У сучасних умовах будь-яка нація, що не бажає «самознищення» чи рабського становища у світовому співтоваристві, повинна на перше місце висувати завдання інтелектуальної безпеки”
Юрій Канигін

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.