Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Грицак розповів про розкриті і попереджені злочини

Захист держави 4946 переглядів

Опубліковано - 3.04.2018 19:55 | Всі новини | Версія для друку

Грицак розповів про розкриті і попереджені злочини
Грицак розповів про розкриті і попереджені злочини
Служба безпеки України готова протидіяти всім напрямкам російської гібридної агресії.

На цьому наголосив Голова СБУ Василь Грицак під час робочої поїздки на Одещину, повідомив прес-центр СБУ.

Співробітники СБ України зірвали майже сто спроб інспірування штучних протестних акцій, націлених на дестабілізацію ситуації у державі в інтересах Росії.

«Служба заблокувала наміри спецслужб РФ провести приховану федералізацію та автономізацію кількох регіонів України, зокрема і в Одеській області», - наголосив Голова СБУ.

З початку року Служба попередила низку зухвалих терактів, які планувалися російськими спецслужбами у центрі Києва проти мирних громадян та політичних діячів. Ключовий акцент кремлівські куратори також роблять на інспіруванні міжетнічних конфліктів та дестабілізації ситуації в окремих областях країни. «Нещодавно ми викрили організоване угруповання, яке за вказівкою з РФ, здійснило акти вандалізму щодо об’єктів національно-культурної спадщини національних меншин у різних регіонах України», - зазначив Василь Грицак.

Днями співробітники СБ України затримали двох виконавців підриву польського «Меморіалу Орлят» на Личаківському кладовищі у Львові, які також підпалили польський туристичний автобус. «За наявною інформацією, фінансування терактів здійснювалося оточенням біглого екс-президента під кураторством російських спецслужб», - повідомив очільник СБУ.

За його словами російські спецслужби не залишають спроб розхитати ситуацію, зокрема у Бессарабії, раніше успішно блокованих СБУ. «Я хочу відчути «пульс», з яким працює управління та здатність колективу відповідати на виклики, що існують у такому складному регіоні», - підкреслив Голова Служби на робочій зустрічі з особовим складом Управління СБУ в Одеській області.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація не помирає від інфаркту, вона помирає тому, що в неї відібрали мову”
Ліна Костенко

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.