Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Держдеп прокоментував слідчі дії СБУ в РИА Новости Украина

Світ навколо нас 4452 перегляди

Опубліковано - 16.05.2018 11:32 | Всі новини | Версія для друку

Речниця Держдепартаменту США Гізер Науерт
Речниця Держдепартаменту США Гізер Науерт
Сполучені Штати закликають владу України діяти в законний спосіб під обшуків у засобах інформації і водночас розуміють стурбованість країн світу «інтенсивною пропагандою» з боку Росії.

Про це 15 травня заявила речниця Держдепартаменту США Гізер Науерт, коментуючи обшуки в офісі і в журналістів «РИА Новости Украина».

«Арешти журналістів або обшуки в засобах інформації, якщо це відбувається, мають робитися відповідно до закону. Це те, що передбачає міжнародне право в галузі прав людини», – вказала речниця.

«Ми розуміємо, що Україна, як і багато інших країн, стурбована інтенсивною пропагандою. Ми розмовляємо з багатьма нашими союзниками та партнерами за кордоном, вони стали жертвами та розуміють вплив і охоплення російської пропаганди. Тож ми розуміємо, що це викликає занепокоєння в Україні», – додала Науерт.

Раніше 15 травня представник ОБСЄ зі свободи ЗМІ Арлем Дезір висловив занепокоєння через події в Києві. Він зауважив, що «боротьба з пропагандою не повинна суперечити міжнародним стандартам і не повинна представляти собою непропорційне втручання у діяльність засобів масової інформації».

Зранку 15 травня Служба безпеки України провела обшуки в офісі «РИА Новости-Украина». Речниця СБУ Олена Гітлянська повідомила про затримання керівника агенції Кирила Вишинського, згодом йому оголосили підозру в державній зраді.

В СБУ повідомили, що розкрили діяльність мережі медіаструктур, підконтрольних Росії, які «використовувалися країною-агресором у рамках гібридної інформаційної війни проти України».

«РИА Новости Украина», яке є відділенням російської державної новинної агенції «РИА Новости», працює в Україні щонайменше шість років.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Єдина країна в світі, де не викладалася в університетах історія цієї країни, де історія вважалася чимось забороненим, ворожим і контрреволюційним, — це Україна. Другої такої країни на земній кулі нема. Де ж рождатися, де плодитися дезертирам, як не у нас? Де рости слабодухим і запроданцям, як не у нас? Не вина це дезертирів, а горе. Не судить їх треба, а просить прощення і плакати за погане виховання, за духовне каліцтво у великий час. Їх не учили Батьківщині — їх учили класовій ворожнечі і боротьбі, їх не учили історії. Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців.”
Олександр Довженко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.