Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Українські військові об’єднаних сил підвищили рівень безпеки цивільного населення

Війна з Росією (АТО) 4784 перегляди

Опубліковано - 20.06.2018 17:36 | Всі новини | Версія для друку

Українські військові об’єднаних сил підвищили рівень безпеки цивільного населення
Українські військові об’єднаних сил підвищили рівень безпеки цивільного населення
Забезпечення безпеки мирних жителів, унеможливлення ведення противником вогню по містам та селам одне з головних завдань підрозділів, що ведуть оборонні дії.

Військова наука вимагає в обороні створювати смугу забезпечення також для унеможливлення раптового нападу противника, заборони дій його розвідки а також для створення умов для розгортання резервів та вогневого ураження противника.

Тому з початком операції Об’єднаних сил було прийнято рішення щодо підвищення стійкості оборони та удосконалення першого оборонного рубежу. Було сплановано, підготовлено та проведено комплекс заходів зі створенням смуги забезпечення глибиною до 2 х кілометрів на ділянці оборони однієї з бригад першого ешелону, повідомляє прес-центр штабу ООС.

Для підрозділів, що обороняються на Луганському напрямку, це завдання було не просте, адже попри складні географічні умови, ворог постійно здійснював вогневий вплив та вів інтенсивну розвідку. Але не зважаючи на це, завдання зі створення смуги забезпечення було успішно виконано.

Позиції бойової охорони були не тільки зайняті, а й обладнані в інженерному відношенні в повному обсязі. Завдання виконувалися упродовж двох тижнів в умовах абсолютної скритності. В ході виконання завдання втрат серед наших військових немає. Військові частини об’єднаних сил продовжують боронити українські землі у Донецькій та Луганській областях.

Слава Україні!
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ваша так звана релігія діє як опій: вона заманює і приглушує болі замість того, щоб надати сили”
Новаліс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.