Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Кремлі вважають, що міжнародні навчання на території України, провокують напруженність

Імперія «Совок» 4393 перегляди

Опубліковано - 13.07.2018 10:49 | Всі новини | Версія для друку

У Кремлі вважають, що міжнародні навчання на території України, провокують напруженність
У Кремлі вважають, що міжнародні навчання на території України, провокують напруженність
Росія розглядає проведення українсько-американських військових навчань «Сі Бриз-2018» як спробу спровокувати напруженість на Чорному морі, заявила офіційний представник міністерства закордонних справ РФ Марія Захарова.

«Відповідальність за можливі негативні наслідки несуть ті країни, які втягують Україну в небезпечні «ігри з вогнем», і постійно звинувачують Росію в тому, що вона загрожує регіональній стабільності», - стверджує дипломат.

МЗС РФ також вважає, що воєнна активність союзників буде здійснюватися в безпосередній близькості до «зони конфлікту», маючи на увазі Операцію Об’єднаних Сил, яка покликана звільнити частину окупованих російськими гібридними силами територій Луганської та Донецької областей.

«Спроби в цих умовах «пограти м’язами» навряд чи будуть сприяти стабілізації обстановки в цьому регіоні. Це повинні розуміти і ті партнери України, які, схоже, навмисно підіграють київській «партії війни», яка мріє про різного роду «бліцкригу», - сказала Захарова.

Як повідомляло раніше Радіо Свобода, 9 липня стартували українсько-американські військові навчання «Сі Бриз-2018». Окрім організаторів, у маневрах беруть участь 17 країн: Болгарія, Великобританія, Грузія, Греція, Данія, Естонія, Індія, Італія, Канада, Литва, Молдова, Норвегія, ОАЕ, Польща, Румунія, Туреччина, Швеція. Всього до навчань залучили більше ніж 2000 осіб.

Від «Аратти»: принагідно від себе зауважимо - Україна проводить міжнародні щорічні військові навчання на власній, суверенній території і цим вишколом не загрожує жодній державі регіону. До речі, декілька років тому, ВМФ РФ також брав участь у цих навчаннях.

Натомість сьогодні, Росія провадить чергові військові навчання в окупованому Криму, де планується відпрацювати розрахунки протикорабельних ракетних комплексів Чорноморського флоту.

Як повідомляється, до бойових навчань залучені дивізіони берегових ракетних комплексів «Бастіон» і «Бал», мобільні берегові комплекси розвідки морської і повітряної обстановки, а також екіпажі літаків СУ-30СМ морської авіації і ППО Чорноморського флоту.

У червні окупованому Росією Криму стартували навчання російських військово-повітряних сил, протиповітряної оборони і Чорноморського флоту.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Не знаючи минулого, неможливо зрозуміти справжній сенс сьогодення і мету майбутнього ”
Максим Горький

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.