Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Проти затриманої росіянки посилили звинувачення

Світ навколо нас 4220 переглядів

Опубліковано - 18.07.2018 09:09 | Всі новини | Версія для друку

Проти затриманої росіянки посилили звинувачення
Проти затриманої росіянки посилили звинувачення
Велике журі у США 17 липня посилило кримінальні звинувачення щодо жінки, яка підозрюється в діях «іноземним агентом» на користь Росії.

29-річну студентку університету у Вашингтоні Марію Бутіну, яка є засновницею російської групи на захист вільного володіння зброєю, називають змовницею і чинним агентом російського уряду.

Максимальним покаранням за такими звинуваченнями є позбавлення волі до 10 років у в’язниці. Бутіну звинувачують не в шпигунстві чи перебуванні в лавах російської розвідки. Як і в справі Пола Манафорта, ідеться про незадекларовані дії як лобіста на користь іноземного уряду. Самі по собі такі дії порушенням не є, якщо особа офіційно зареєструється як «іноземний агент».

Бутіна була затримана 15 липня і має з’явитися 18 липня в американському суді у Вашингтоні, повідомляє міністерство юстиції США. Прокурори звинувачують Бутіну в підтриманні під керівництвом високопосадовця Центробанку Росії Алєксандра Торшина зв’язків з американськими політиками та політичними організаціями. Сам Торшин перебуває під санкціями через зв’язки з президентом Росії Владіміром Путіним.

Торшин, який є непублічною особою, наразі не прокоментував справу. Адвокат Бутіної Роберт Дрісколл стверджує, що вона не є російським агентом, а російська інформаційна агенція «Інтерфакс» 17 липня процитувала російського партнера Бутіної, вказуючи, що вона не є шпигуном.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.