Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Кремлі бурхливо відреагували на дії українського Мінюсту

Імперія «Совок» 4044 перегляди

Опубліковано - 15.08.2018 19:44 | Всі новини | Версія для друку

У Кремлі бурхливо відреагували на дії українського Мінюсту
У Кремлі бурхливо відреагували на дії українського Мінюсту
Москва розглядатиме створення «списку Магнітського» Україною як грубе порушення норм міжнародного права, заявила речниця МЗС Росії Марія Захарова.

Про це повідомляє російське державне інформаційне агентство ТАСС.

«Анонсований київським режимом пакет, який можна порівняти зі «списком Магнітського», – чергова спроба запровадити односторонні примусові заходи, які суперечать міжнародному праву та практиці цивілізованого міждержавного спілкування. Складається враження, що українська влада наслідує поганий приклад з-за океану та має намір попри принципи презумпції невинуватості звинуватити громадян іноземної держави в ніким не доведених правопорушеннях», – заявила Захарова.

Вона додала, що внесення російських політиків до цього санкційного переліку росія буде розцінювати як «грубе порушення норм міжнародного права про імунітети вищих посадових осіб суверенних держав».

Раніше міністр юстиції України Павло Петренко заявив, що Україна має достатньо доказів порушень з боку Кремля щодо незаконно засуджених та утримуваних українських громадян, щоб вводити персональні санкції щодо керівництва Росії та чиновників, причетних до подібних переслідувань("список Магнітського" - "Аратта") .

Ця заява прозвучала в рамках новини про новий позов України проти Росії до Європейського суду з прав людини, який має на меті звільнити 71 українського політв’язня, що наразі перебувають в Росії та анексованому Криму.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.