Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Сенцову важко вставати з ліжка

Імперія «Совок» 3941 перегляд

Опубліковано - 11.09.2018 17:03 | Всі новини | Версія для друку

Сенцову важко вставати з ліжка
Сенцову важко вставати з ліжка
Адвокат українського режисера Олега Сенцова Дмітрій Дінзе заявив,що стан політв’язня погіршується, його здоров’ю завдано непоправної шкоди.

Про це повідомляє The Associated Press.

За його словами, незворотні зміни зі здоров’ям Сенцова впливають на серцево-судинну систему, нирки та печінку.

Зокрема, українцю стало важко вставати з ліжка.

"Він схильний до повільного згасання, незважаючи на підтримуючу терапію", - наголосив захисник.

Раніше стало відомо, що Сенцов написав заповіт на свою творчість.

Як повідомлялося 28 серпня, незаконно засуджений РФ український режисер Олег Сенцов повідомив, що в нього дистрофія, анемія та гіпоксія.

Нагадаємо, 22 червня мати українського режисера Людмила Сенцова написала російському президенту Владіміру Путіну клопотання про помилування сина. Однак 14 серпня управління з забезпечення конституційних прав громадян при Адміністрації президента РФ повідомило, що для початку процедури помилування Сенцов повинен самостійно звернутися до Путіна з відповідним проханням. 15 серпня стало відомо, що комісія Ямало-Ненецькомго автономномго округу РФ не прийняла клопотання про помилування Сенцова.

Суд РФ засудив Олега Сенцова до 20 років колонії суворого режиму за звинуваченням у тероризмі 25 серпня 2015 року. Росія відмовила Україні у передачі полів’язня, оскільки розглядає кримчанина як громадянина РФ (російське громадянство було нав’язане йому після незаконної анексії Криму).

14 травня 2018 року Сенцов оголосив безстрокове голодування.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Єдина країна в світі, де не викладалася в університетах історія цієї країни, де історія вважалася чимось забороненим, ворожим і контрреволюційним, — це Україна. Другої такої країни на земній кулі нема. Де ж рождатися, де плодитися дезертирам, як не у нас? Де рости слабодухим і запроданцям, як не у нас? Не вина це дезертирів, а горе. Не судить їх треба, а просить прощення і плакати за погане виховання, за духовне каліцтво у великий час. Їх не учили Батьківщині — їх учили класовій ворожнечі і боротьбі, їх не учили історії. Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців.”
Олександр Довженко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.