Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кібервійна. Росія, Китай, Іран намагаються вплинути на вибори у 2018, 2020 у США

Світ навколо нас 5091 перегляд

Опубліковано - 20.10.2018 12:02 | Всі новини | Версія для друку

Кібервійна. Росія, Китай, Іран намагаються вплинути на вибори у 2018, 2020 у США
Кібервійна. Росія, Китай, Іран намагаються вплинути на вибори у 2018, 2020 у США
Розвідувальні служби США у спільній заяві висловили занепокоєння щодо намагань Росії, Китаю та Ірану вплинути на американських виборців та політичні рішення США.

"Ми занепокоєні з приводу поточних кампаній, які здійснюють Росія, Китай та інші закордонні суб’єкти, включно з Іраном, і які націлені на підрив довіри до демократичних інституцій а також прагнуть вплинути на громадську думку та урядову політику. Ці заходи також можуть мати на меті вплинути на точку зору та рішення виборців на виборах 2018 та 2020 років у США", - йдеться у офіційній заяві з даного приводу.

Американські спецслужби також відзначають брак доказів того, що мали місце кібервтручання, які могли би зірвати процес волевиявлення.

"Окремі елементи цих кампаній набувають таких форм як посилення розбіжностей у суспільстві за допомогою соціальних мереж, спонсорування специфічної інформації в англомовних ЗМІ подібних до RT та Sputnik, поширення дезінформації щодо політиків через дружньо налаштовані прес-служби та поширення пропаганди іноземних урядів", - йдеться у заяві.

Американські правоохоронці також відзначають, що владі на місцях, яка безпосередньо стикається із спробами втручання вдається перешкоджати їм, або оперативно долати наслідки таких зусиль.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Всяке партійне збіговисько складається із неуків і негідників”
Наполеон

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.