Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Путін має намір підтримати наступ сирійського диктатора

Імперія «Совок» 3888 переглядів

Опубліковано - 29.10.2018 10:39 | Всі новини | Версія для друку

Путін має намір підтримати наступ сирійського диктатора
Путін має намір підтримати наступ сирійського диктатора
Після стамбульського саміту лідерів Німеччини, Франції, Туреччини та РФ президент Росії Владімір Путін заявив, що залишає за собою право приєднатися до військової кампанії сил президента Сирії Башара Асада в разі, якщо провокації з боку збройних угруповань в Ідлібі продовжаться.

Про це пише "Русская служба BBC".

"У випадку, якщо радикальні елементи будуть перешкоджати вирішенню цього завдання (створенню буферної зони, - ред.), будуть здійснювати збройні провокації з ідлібської зони, Росія залишає за собою право надати дієву підтримку рішучих дій сирійського уряду з ліквідації цього вогнища терористичної загрози", - сказав він.

Президент Франції Еммануель Макрон в свою чергу сказав, що будь-який силовий сценарій розв’язання ситуації в Ідлібі неприпустимий. "Ми сподіваємося, що Росія створить досить чіткий тиск на сирійський режим, якому, безсумнівно, вдалося вижити завдяки їй", - заявив він.

Ангела Меркель також зазначила, що сирійський конфлікт не можна вирішити військовими методами. Вона попередила, що Захід не потерпить застосування хімічної зброї в Сирії. Вона вважає, що домовленості між Москвою і Анкарою про створення буферної зони повинні перерости в повноцінне перемир’я. Путін назвав угоду тимчасовою, пише The National.

Провінція Ідліб - останній притулок для цивільних осіб і повстанців, які мігрували з інших районів Сирії, а також для потужних джихадистських сил (близько 10 000 бойовиків). Туреччина встановила 12 військових постів в Ідлібі.

Таким чином, принаймні на цей момент, Росія фактично поставила свої зв’язки з Туреччиною вище досягнення мети повернути всю Сирію під владу Асада.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знання певних принципів легко компенсує незнання деяких фактів ”
К. Гельвецій

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.