Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


«Онсамкомнепришел». Путін звинуватив у всьому Україну

Імперія «Совок» Регіон: Автономна республіка Крим 4402 перегляди

Опубліковано - 27.11.2018 12:55 | Всі новини | Версія для друку

«Онсамкомнепришел». Путін звинуватив у всьому Україну
«Онсамкомнепришел». Путін звинуватив у всьому Україну
Президент РФ Владімір Путін звинуватив ВМС України у тому, що чотири, фактично беззбройні, кораблі були розстріляні і захоплені російскими вояками і чекістами в нейтральних водах.

Як повідомив офіційний портал Кремля, з ініціативи німецької сторони відбулася телефонна розмова Владіміра Путіна з Федеральним канцлером Федеративної Республіки Німеччини Ангелою Меркель.

Обговорювалося небезпечний інцидент, що стався 25 листопада в Азово-Чорноморській акваторії. Традиційно, провина покладена на українську сторону: «Путін дав оцінку провокаційним діям української сторони, грубого порушення норм міжнародного права її військовими кораблями, які навмисно проігнорували правила мирного проходу в територіальному морі Російської Федерації».

Висловлено серйозну занепокоєність у зв’язку з рішеннями Києва про приведення своїх збройних сил в повну боєготовність і оголошенні воєнного стану.

Акцентовано, що українське керівництво несе всю повноту відповідальності за створення ще однієї конфліктної ситуації і пов’язані з цим ризики. «Все це явно зроблено з урахуванням передвиборної кампанії в Україні».- вважають в Кремлі.

Владімір Путін висловив надію, що Берлін вплине на українську владу, з тим щоб утримати їх від подальших непродуманих кроків.

Відзначено, що представники російської прикордонної служби будуть готові дати додаткові пояснення про те, як розвивалися згадані події в районі Керченської протоки.

Як повідомлялося раніше, 25 листопада, під час спроби пройти Керченську протоку, захоплену російськими збройними силами у 2014 році, в нейтральних водах, поза межами 12-мильної прибрежної полоси, була розстріляна корабельна група ВМСУ у складі двох арткатерів, малого суховантажного судна і портового буксиру. Екіпажи взяті у полон. Захоплені у піратський спосіб кораблі наразі пришвартовані у Керчі.
»
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Свобода, якщо вона пустила коріння, швидко зростає”
Джордж Вашінгтон

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.