Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Держдеп США закликає ЄС посилити санкції проти Кремля

Світ навколо нас 4265 переглядів

Опубліковано - 28.11.2018 11:32 | Всі новини | Версія для друку

Держдеп США закликає ЄС посилити санкції проти Кремля
Держдеп США закликає ЄС посилити санкції проти Кремля
Вашингтон закликає європейських партнерів посилити санкції проти Росії після інциденту в Керченській протоці.

Європейським країнам варто посилити підтримку України і переглянути позицію щодо «Північного потоку-2», заявила офіційний представник Держдепартаменту США Гізер Науерт.

За її словами, багато держав запровадили санкції проти Росії у відповідь на анексію Криму і її агресію на сході України, але не всі з цих заходів виконуються.

«Також те, про що ми говорили багато разів, але, можливо, недостатньо, – це «Північний потік-2». «Північний потік-2» проходить багатьма з цих країн (ЄС – ред.). Я вважаю, що європейські країни мають себе спитати: чи є «Північний потік-2» тим, що вони хочуть продовжувати, адже це допомагає російській владі, і чи хочуть вони надавати зараз таку підтримку російській владі, підтримуючи «Північний потік-2», – сказала Науерт на брифінгу у Вашингтоні.

Напередодні кореспондент Радіо Свобода в Брюсселі повідомляв, що близько 6-7 країн ЄС виступають за подальші санкції проти Росії, але процес їх запровадження може бути тривалим.

25 листопада російські силовики у Керченській протоці відкрили вогонь по українських кораблях і захопили три човни, а також затримали 24 українських моряків. За даними української сторони, шістьох українських військових поранено, двоє – у тяжкому стані. Росія заявляє, що надала медичну допомогу трьом пораненим, про інших трьох не згадувала.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Скільки рабів, стільки ворогів”
Сенека

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.