Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Росія так рекламує своє втручання, що їй варто повірити

Світ навколо нас 3394 перегляди

Опубліковано - 5.02.2019 17:07 | Всі новини | Версія для друку

Єврокомісар з безпекового союзу Джуліан Кінг
Єврокомісар з безпекового союзу Джуліан Кінг
Єврокомісар Джуліан Кінг заявив, що Росія є не єдиним джерелом дезінформації, однак активно рекламує свої спроби втручання. У ЄС готуються, як протидіяти втручанню у вибори до Європарламенту.

Травневі вибори до Європарламенту є потенційною мішенню для зовнішнього втручання. Про це заявив еврокомісар з безпекового союзу Джуліан Кінг, відповідаючи на запитання кореспондента DW у вівторок, 5 лютого, під час брифінгу в брюссельському аналітичному центрі EPC.

Протидію спробам втручання ускладнює те, що вибори відбуватимуться упродовж чотирьох днів у щонайменше 27 країнах ЄС (якщо Великобританія до того часу все ж вийде з об’єднання). Тому Кінг заявив про необхідність підготуватися до спроб вплинути на вибори дезінформацією, маніпуляціями або іншим втручанням. Для цього ЄС, зокрема, організує у березні - на початку квітня навчання, як країни-члени об’єднання зможуть реагувати на скоординовані кампанії з дезінформації під час виборчого процесу. Адже саме держави організують вибори до Європарламенту.

Поки спроб не виявили

На даний момент Кінгу не відомо "про існування доказів, що хтось конкретний планує атакувати вибори до Європарламенту". В той же час єврокомісар вказав на нещодавні голосування у різних куточках світу, включно з Європою. "Росія - не єдине джерело зовнішнього втручання та дезінформації. Але вони настільки рекламують факт, що вони це роблять, що нам слід серйозно повірити їм на слово", - наголосив Джуліан Кінг. При цьому він не уточнив, хто ще проводить кампанії з дезінформації.

Нагадаємо, 2018 року Єврокомісія запропонувала низку заходів для захисту виборів від іноземного втручання, а також з протидії поширенню фейків.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Причина того, що важко керувати народом, полягає в тому, що народ освічується і в ньому багато розумних ”
Лаоцзи

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.