Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Азербайджанець вирішив пофліртувати з левицями

Кримінал Регіон: м.Київ 11623 перегляди

Опубліковано - 5.06.2006 15:55 | Всі новини | Версія для друку

Дивний відвідувач київського зоопарку, що став жертвою левів, привернув до себе увагу ще до трагедії...
Дивний відвідувач київського зоопарку, що став жертвою левів, привернув до себе увагу ще до трагедії...
У Київському зоопарку вчора увечері левиця на смерть загризла чоловіка, який пробрався у вольєр до хижаків.

У неділю в Київському зоопарку було як завжди багато народу. За адресою вулиця Зоологічна, 2 прийшли батьки з дітьми, щоб подивитися на тварин, але те, що довелося їм побачити, не присниться навіть у кошмарному сні...

Дивний відвідувач київського зоопарку, що став жертвою левів, привернув до себе увагу ще до трагедії своїм зовнішнім виглядом: він розгулював між вольєрами тварин у чорному костюмі, у коротеньких брюках, із простим пакетом у руках і туфлях без шкарпеток.

О 18 годині 45 хвилин до «Острова звірів» підійшов чоловік середнього віку. Наблизившись до огорожі з правого боку від службового входу, він прив`язав до поручнів довгу мотузку. Спустившись по ній униз, він опинився серед хижаків.

Ніхто з працівників зоопарку йому не перешкодив, їх просто не виявилося поруч, а відвідувачі подумали, що це дресирувальник спускається до своїх підопічних.

Як повідомили у Центрі громадських зв’язків Київського міського управління внутрішніх справ, левиця схопила його за горло. Як потім встановив судмедексперт, смерть людини настала практично миттєво.

Свідки трагедії у зоопарку почали кидати у вольєр палки, каміння, пляшки, щоб відволікти увагу звірів, але це вже було марним. Звірі - три левиці шматували тіло, а поруч кружляв лев...

Охоронець зоопарку двічі збирався вистрелити в звірів, але так і не наважився, - боявся, що його за це покарають.

Встановлено, що загиблий - 45-річний громадянин України, уродженець Азербайджану Огтай Гумбат-огли Махмудов. Причини, що спонукали його до такого вчинку, з’ясовуються.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Той, хто проявляє жалість до ворога, безжалісний до самого себе”
Френсіс Бекон

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.