Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Конгресі представили проект резолюції із осудом повернення Росії до ПАРЄ

Світ навколо нас 3365 переглядів

Опубліковано - 3.07.2019 22:08 | Всі новини | Версія для друку

У Конгресі представили проект резолюції із осудом повернення Росії до ПАРЄ
У Конгресі представили проект резолюції із осудом повернення Росії до ПАРЄ
Також пропонована резолюція закликає США та ЄС накласти на Росію санкції, якщо на річницю захоплення українських моряків та кораблів ті досі утримуватимуться у Росії.

Група підтримки України у Конгресі США (Congressional Ukraine Caucus - прим. ГА), т.з. "Український кокус", представила проект двопартійної резолюції Палати представників із засудженням рішення ПАРЄ щодо відновлення права голосу Росії у організації.

"Рішення Ради Європи у повній мірі відновити право голосу Росії та її диктатора Владіміра Путіна викликає глибоке занепокоєння", - йдеться у заяві з приводу резолюції.

"Росію обґрунтовано виключили з Ради Європи після її зловмисного порушення суверенітету у Криму. Російські сили не лише лишилися у Криму, Росія продовжила вести смертоносну війну в українському регіоні Донбас, та вести дестабілізуючу інформаційну кампанію в цілому світі з метою підриву демократичних інститутів. Це включає небезпечний штурм здійснений російським флотом з нелегальним захопленням 24-х українських моряків та 3 кораблів у Керченській протоці, які досі перебувають у російському полоні", - відзначає заява.

"Росія не повинна отримувати винагороду за свою антидемократичну поведінку. Ми закликаємо усіх наших колег у Палаті представників підтримати двопартійну резолюцію, яка засуджує рішення Ради Європи відновити право голосу Росії", - йдеться у заяві.

Власне текст резолюції, окрім засудження рішення Ради Європи, містить заклик до США продовжувати накладати санкції на Росію, та зокрема закликає США та ЄС "накласти додаткові санкції та Росію, якщо на 1-шу річницю агресії Росії у Керченській протоці українські кораблі та моряки досі перебуватимуть під вартою у Росії".

З повним текстом резолюції можна ознайомитись на сайті конгресвумен-демократки Марсі Каптур.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли хоч в невеличкій частині народу жевріє ідея незалежності, коли хоч частина народу має змогу виявляти волю нації, то це ліпше, ніж коли нидіє цілий мозок нації в рабстві, атрофуючи в цілій нації волю до самостійного життя”
Дмитро ДОНЦОВ

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.