Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Володимир Зеленський зустрівся в Нью-Йорку з Анґелою Меркель

Влада 3996 переглядів

Опубліковано - 25.09.2019 11:18 | Всі новини | Версія для друку

Володимир Зеленський зустрівся в Нью-Йорку з Анґелою Меркель
Володимир Зеленський зустрівся в Нью-Йорку з Анґелою Меркель
Президент України Володимир Зеленський зустрівся в Нью-Йорку на полях Генасамблеї ООН з канцлеркою ФРН Анґелою Меркель. Обговорили підготовку до зустрічі “нормандської четвірки”.

Президент України Володимир Зеленський у вівторок, 24 вересня, зустрівся на полях 74-ї сесії Генасамблеї ООН з канцлеркою Німеччини Анґелою Меркель (Angela Merkel) і обговорив з нею стан підготовки до зустрічі лідерів країн "нормандської четвірки" для узгодження подальших кроків щодо врегулювання конфлікту на сході України, інформує "Інтерфакс-України".

"Володимир Зеленський поінформував Анґелу Меркель про ситуацію з безпекою на Cході України, а також про зусилля української сторони щодо відновлення зруйнованого моста поблизу Станиці Луганської", - повідомляє пресслужба глави української держави.

Зеленський підтвердив, що Україна залишається послідовною у виконанні своїх зобов’язань щодо мирного врегулювання на Донбасі з використанням політико-дипломатичних механізмів. Зі свого боку Меркель наголосила на незмінності підтримки з боку ФРН зусиль України, спрямованих на встановлення миру на Донбасі. Вона також наголосила на важливості ретельної підготовки зустрічі в "нормандському форматі" для досягнення ефективних результатів.

Нагадаємо, що "нормандському форматі" переговорів щодо вирішення конфлікту на Донбасі беруть участь лідери або представники України, Росії, Німеччини та Франції. Востаннє переговори в "нормандському форматі" на рівні лідерів України, Німеччини, Франції та Росії відбулися в жовтні 2016 року в Берліні.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Три речі роблять націю великою і процвітаючою: плодоносний ґрунт, діяльна промисловість і легкість пересування людей і товарів”
Френсіс Бекон

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.