Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Процес розведення військ триває

Війна з Росією (АТО) 3800 переглядів

Опубліковано - 11.11.2019 11:24 | Всі новини | Версія для друку

Процес розведення військ триває
Процес розведення військ триває
Розведення сил і засобів на Донбасі відбувається за планом і контрольованим сценарієм, заявив міністр оборони України Андрій Загороднюк.

«З нашого боку все розвивається керовано. Звичайно, що терористи намагаються зірвати процес – це те, що ми можемо бачити вже. Але ми діємо за нашим планом, в нас є сім днів тиші, ми проводимо розведення за планом, воно проходить за контрольованим сценарієм», – цитує пресслужба Міноборони інтерв’ю Загороднюка на телеканалі «1+1».

За словами міністра, в разі, якщо російська сторона порушить взяті зобов’язання, українські військові протягом короткого проміжку часу займуть попередні позиції, передає Радіо Свобода.

«У нас такі сценарії пропрацьовані, ми знаємо, що робити в такому випадку. Ми зможемо діяти якнайшвидше», – сказав Андрій Загороднюк.

Міністр повідомив, що українські військові, які захищали позиції в районі населеного пункту Богданівка, наразі відійшли на позиції, які займали у 2016 році.

«Нинішні позиції навіть кращі, адже ми повертаємось на позиції 2016 року, які ми розбудували, пропрацювали, тож вони повністю готові для виконання військовими завдань», – додав Загороднюк.

Про розведення сил на трьох пробних ділянках домовилися у Мінську ще в 2016-му. Йдеться про території в районі Станиці Луганської і Золотого в Луганській області і Петрівського – в Донецькій. На перших двох, відповідно до заяв штабу ООС, відведення військ уже відбулося.

На третій і останній ділянці, розташованій між підконтрольною Києву Богданівкою й окупованим Петрівським, розведення почалося 9 листопада.


Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Державне думання для українського хама чуже і незрозуміле”
В‘ячеслав Липинський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.