Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Телепузиків підозрюють в пропаганді гомосексуалізму

Телебачення 10970 переглядів

Опубліковано - 30.05.2007 00:44 | Всі новини | Версія для друку

Цей персонаж – чоловічої статі і не повинен з’являтися з жіночими речами
Цей персонаж – чоловічої статі і не повинен з’являтися з жіночими речами
Польська влада запідозрила творців британського мультиплікаційного серіалу “Телепузики” в пропаганді гомосексуалізму.

Напередодні, 28 травня, голова агентства по захисту прав дітей польського уряду Єва Совінська в інтерв'ю одному з місцевих журналів заявила про те, що вона має намір звернутися до психологів за консультацією з цього питання, повідомляє сьогодні, 29 травня, британська телерадіокорпорация Бі-Бі-Сі.

"Я звернула увагу на те, що Тінкі-Вінкі носить жіночу сумочку, і не розуміла, що це хлопчик. Спочатку я подумала, що ридикюль може бути просто додатковим навантаженням для цього телепузіка, а потім зрозуміла: у цьому може бути гомосексуальний підтекст", - сказала Совінська про одного з персонажів.

Проте в тому ж інтерв'ю вона заявила, що не вважає “телепузиків” загрозою польським дітям. Проте очолюване нею управління проводить аналіз, в результаті якого може бути ухвалене рішення про зняття програми з ефіру.

Це вже не перший випадок, коли представники польського керівництва висловлюють побоювання з приводу пропаганди статевих збочень, зокрема, гомосексуалізму.

Так, раніше міністр освіти країни Роман Гертих запропонував законопроект, що дозволяє звільнення вчителів, що пропагують "гомосексуальний спосіб життя" і що забороняє в школах "гомоагітацію".

Програма “Teletubbies” (“Телепузики”) з'явилася на Бі-Бі-Сі рівно 10 років тому і розрахована для наймолодших дітей віком до трьох років. Її героями є чотири різноколірні персонажі округлої форми.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Телебачення»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього. Хто не шанує видатних людей свого народу, той не вартий пошани”
Максим Рильський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.